Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Είχα γίνει τάρανδος, κάθε φορά νόμιζα ότι είναι η τελευταία απιστία αλλά..." - Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει!

Ο λόγος για...

16 Ιανουαρίου 2019 17:19

Γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς βίωσε την απιστία από τον σύζυγό της και πόσο πολύ προσπάθησε να μη φτάσουν στο διαζύγιο.

Ο λόγος για τη Σόφη Ζαννίνου, η οποία βρέθηκε στο πλατό του "Happy Day", και μίλησε μεταξύ άλλων για την απιστία.

"Δεν το αποδέχτηκα. Πάντα νόμιζα ότι είναι το τελευταίο. Αλλά πάντα ήταν το προτελευταίο. Υπήρχε και το επόμενο. Δεν ήθελα να χωρίσω. Και πάντα το μάθαινα αργότερα. Αντιδρούσα με τον τρόπο μου. Πάντα ήλπιζα ότι θα είναι το τελευταίο. Όταν τελείωσε αυτή η σχέση μετάνιωσα που είχα δώσει τόσες ευκαιρίες και με έκανε πιο καχύποπτη αλλά όχι ανασφαλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ανατροπή: Δεν αρχίζει στις 3 Φεβρουαρίου! Τότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα

Πιστεύω ότι όσο πιο ελεύθερο αφήνεις τον άλλον, τόσο καλύτερη είναι η σχέση. Εγώ δεν θα το έκανα. Το θεωρώ ανέντιμο. Το θεωρώ μεγάλη προδοσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για την Μαρία Τσούτσια: Πού χάθηκε η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, 6 μήνες μετά τον θάνατο του!

Όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου, κάνεις πολλά βήματα πίσω και εγώ ήθελα να το κρατήσω το σπίτι μου. Μην ξεχνάς ότι εγώ μεγάλωνα και κορίτσι, που είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Το κορίτσι μου ποτέ δεν είδε σκηνές με καβγάδες και φωνές και τέτοια. Πάντα λύναμε τις διαφορές μας πολύ ήπια με τον πρώην σύζυγο μου", δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share