Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος: Αυτός ήταν ο άνδρας της Ελένης Μενεγάκη από τον πρώτο της γάμο!

Το γνώριζες;

16 Ιανουαρίου 2019 16:34
Δεν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος: Αυτός ήταν ο άνδρας της Ελένης Μενεγάκη από τον πρώτο της γάμο!

Ελάχιστοι θυμούνται τον πρώτο γάμο της Ελένης Μενεγάκη. Η μελαχρινή τότε παρουσιάστρια είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σταύρο Γαρδέρη. Το δυνατό love story μπορεί να έκανε τότε την Ελένη να πει το μεγάλο Ναι, ωστόσο λίγο αργότερα ο έρωτας έσβησε και το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους.

Ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Η συνέχεια γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη, κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, βάφει τα μαλλιά της, μας συστήνεται στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου, ενώ η πορεία της στον Πρωινό Καφέ και η μετέπειτα καριέρα της στον ALPHA τη καθιερώνουν στη πιο δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να αποφεύγει να μιλά για τη προσωπική της ζωή, ωστόσο καθημερινά αρκετά δημοσιεύματα φέρνουν πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας για όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη. Κάνοντας μάλιστα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρήκαμε το προσωπικό προφίλ του Σταύρου Γαρδέρη στο facebok. Ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη είναι πλέον πατέρας δυο παιδιών και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, προσέχει ιδιαίτερα τη σιλουέτα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγειονομική «βόμβα» σε σούπερ μάρκετ της Αττικής! Δέκα τόνοι τρόφιμα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share