Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Χρήστο Βασιλόπουλο: Ο κακοποιός, η φυλακή και ο... θάνατος!

Οι τραγικές στιγμές του πρώην παίκτη του Nomads και αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού!

9 Ιανουαρίου 2019 13:53
Θλίψη για τον Χρήστο Βασιλόπουλο: Ο κακοποιός, η φυλακή και ο... θάνατος!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον μικροκακοποιό πατέρα του, που πέθανε στη φυλακή.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Nomads 2, κάτοικος του Λος Αντζελες πλέον, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η υποκριτική τον τράβηξε από τα παράνομα χνάρια του πατέρα του, ενώ οι εικόνες από τα σωφρονιστικά ιδρύματα όπου μπαινόβγαινε ο μπαμπάς του τον ακολουθούν στην πορεία της ενήλικης ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά την τραγωδία που τον χτύπησε!

Ο Ελληνας γόης, με συμμετοχές σε διάσημες τηλεοπτικές αμερικανικές σειρές, παραδέχτηκε πως από παιδί ένιωθε πως στη δική του οικογένεια κάτι δεν πήγαινε καλά: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις 7 μηνών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε με αγάπη και προστασία και κατάφερε να με κρατήσει μακριά από τον περίγυρο του πατέρα μου. Φυσικά, τον έβλεπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν ήξερα όμως τι ακριβώς συνέβαινε στη ζωή του. Οταν βρισκόμουν μαζί του στο σπίτι όπου ζούσε (ένα μικρό δυάρι στον Νέο Κόσμο, μαζί με τους γονείς του και τα άλλα δύο αδέρφια), καταλάβαινα ότι δεν ζει μια φυσιολογική ζωή» ανέφερε στο site Postmodern.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εσύ με έκανε να χαμογελάω"! Το συγκινητικό γράμμα της αδικοχαμένης Αντζελίνας στον αγαπημένο της! (video)

Ο ρόλος της μητέρας του

«Η μητέρα μου φρόντισε να με προστατεύσει, χωρίς όμως να με αποκόψει από εκείνον. Ετσι, μου έδωσε τη δυνατότητα να δω τη διαφορά ανάμεσα στον δικό της κόσμο και στον κόσμο που ζούσε ο πατέρας μου. Μου έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξω πού θέλω να ανήκω» υποστήριξε στη συνέντευξή του.

Μέσω της υποκριτικής, όπως ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, κατάφερε να ξεπεράσει οτιδήποτε αρνητικό κληρονόμησε από τον πατέρα του: «Ηταν το τέλειο παράδειγμα προς αποφυγήν. Εβλεπα στα μάτια και στη συμπεριφορά του ό,τι ακριβώς δεν ήθελα να γίνω στη ζωή. Σε αυτό ασφαλώς συνετέλεσε και το θέατρο, με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι από τα 16 μου» συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share