Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έλλη Γελεβεσάκη: Ο ενδεχόμενος δεύτερος γάμος και τα επαγγελματικά σχέδια!

Σε όλα απάντησε η Έλλη!

2 Ιανουαρίου 2019 20:37
Έλλη Γελεβεσάκη: Ο ενδεχόμενος δεύτερος γάμος και τα επαγγελματικά σχέδια!

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks 2 όπου με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, την ηρεμία της και το απίστευτο χιούμορ της "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Όταν η Έλλη Γελεβεσάκη αποχώρησε από το παιχνίδι, δεν στεναχωρήθηκαν μόνο οι συμπαίκτριες της αλλά και οι κριτές που την είχαν συμπαθήσει πολύ!

Η Έλλη Γελεβεσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ άλλων.

Τι λέει για την τηλεοπτική της εμφάνιση στο My Style Rocks;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γενέθλια για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks!

"Το πήρα σαν παιχνίδι όλο αυτό και γι' αυτό , δεν ήμουν πολύ ανταγωνιστική. Είχα καλή σχέση με όλες τις κοπέλες, όσο αυτό ήταν εφικτό. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Το βλέπεις και λες γιατί λιποθυμάει η μια, γιατί γκρινιάζει η άλλη... Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ανταγωνισμός, κριτική... Όλα γίνονται για την τηλεθέαση. Και όσο ήρεμη να είσαι εσύ, υπάρχει και το έπαθλο των 2.500 ευρώ κάθε εβδομάδα, οπότε όταν έχεις κακή ενέργεια δίπλα σου, τη ρουφάς" εξήγησε στο Secret.

Η Έλλη Γελεβεσάκη έχει τελειώσει δημοσιογραφία και πλέον ασχολείται με αυτό καθώς ήδη βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή στο πάνελ. "Δεν θέλω να είμαι γλάστρα στην τηλεόραση. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Το θέμα είναι να μπορείς να μιλήσεις, να λες την άποψή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Ήδη η πρώτη μου εμφάνιση ήταν για μένα απολαυστική, πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ. Θα δείτε πολλά".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Αυξάνονται τα διόδια στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Σκέφτεται να κάνει έναν δεύτερο γάμο; "Όχι, δεν το σκέφτομαι. Το κάναμε, ήταν πολύ ωραία, αλλά το παιδί είναι η ζωή μου, η προτεραιότητα μου. Παιδί και δουλειά" ξεκαθάρισε και τονίζει πως στις μέρες μας δεν υπάρχει τέλειος άνδρας!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share