Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Βόμβα στην showbiz: Ξανά μαζί Καρβέλας - Βίσση!

Γύρισε στο σπίτι τους!

18 Δεκεμβρίου 2018 13:37
Βόμβα στην showbiz: Ξανά μαζί Καρβέλας - Βίσση!

Μια θυελλώδης σχέση ζωής κατέληξε άδοξα, αφού το μέχρι τώρα αγαπημένο ζευγάρι μένει χωριστά και φαίνεται να ακολουθεί διαφορετική πορεία. Το μόνο που συνδέει αυτή τη στιγμή τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια είναι ο 8χρονος γιος τους Ανδρέας, τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από την κρίση στη σχέση τους!

Ωστόσο φήμες θέλουν τον Νίκο Καρβέλα, μετά τον χωρισμό του να έχει έρθει πιο κοντά με την Άννα Βίσση, ενώ έχει εντοπιστεί να μένει στο κοινό τους σπίτι στην Πολιτεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του 19χρονου Αλβανού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

Ζητώντας «καταφύγιο» σε ένα οικείο περιβάλλον, επέστρεψε στα παλιά και γνώριμα λημέρια του. Μάλιστα με την Αννα Βίσση ποτέ δεν σταμάτησαν οι σχέσεις τους και ακόμα και μετά το διαζύγιό τους, όταν ο καθένας έκανε τη ζωή του έχοντας κάποιον σύντροφο, όλοι μαζί έκαναν συχνά πυκνά παρέα.

«Ελα να μείνεις σ’ εμένα για όσο καιρό χρειαστεί», λέγεται ότι του είπε και εκείνος το έπραξε, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν ξανά ζευγάρι! Μπορεί όμως Καρβέλας και Βίσση να είναι είναι ερωτικό ζευγάρι, όμως είναι μαζί στην ζωή, αφού συζούν και βοηθούν ο ένας τον άλλον!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share