Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χωρισμός "βόμβα" για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 15 χρόνια γάμου!

Ποιο είναι το ζευγάρι;

16 Δεκεμβρίου 2018 12:43
Χωρισμός

Έσκασε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι από τους ανθρώπους που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "RealLife" και του Βασίλη Μπουζιώτη, η γνωστή ηθοποιός πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με το σύζυγος της, Αλέξανδρο Καλδή.

Ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος τους έμαθαν για αυτόν, χωρίς όμως σαν ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Μπέλλα: Οι τραγικές ώρες και το δημόσιο παράπονο στον Αρναούτογλου! (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα για τον Alpha: Ποιο πρόγραμμα παίρνει παράταση;

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια και τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι και έζησε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και δύσκολες περιόδους, όπως η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αλέξανδρος, ενώ απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη δεκατριάχρονη Χριστίνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, στο πέρασμα του χρόνου, ένιωσαν πώς η σχέση τους έχει φθαρεί και αποφάσισαν να ζήσουν πλέον σε χωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση. Ωστόσο, έχουν μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται συνεχώς και οι δυο.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share