Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Σπανούλης: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί»!

Η επική ατάκα!

11 Δεκεμβρίου 2018 08:31
Βασίλης Σπανούλης: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί»!

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει έκτο παιδί και η απάντησή του ήταν… απολαυστική!

Η αδερφή της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, Βαλέρια, άνοιξε το νέο της κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα και φυσικά το… ερυθρόλευκο χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού, μαζί με τους συμπαίκτες του και τις συντρόφους τους, έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια. Εκεί ήταν και ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών, Θοδωρής Παπαλουκάς, αλλά και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφήθηκε με ανοικτά τα πόδια μπροστά στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» όπου ανέφερε αρχικά: «Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα».

Σε ό,τι αφορά στο εάν υπάρχει ελεύθερος χρόνος κι αν προλαβαίνει να ξεκουραστεί, είπε: «Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στο σ@ξ είναι βίαιος! Θέλει να με...": Βόμβες από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο Σπανούλης ρωτήθηκε το αν θέλει κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει τη δική του πορεία: «Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου»!

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει έκτο παιδί, δήλωσε: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share