Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όντως τώρα; Απίστευτη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: «Κοπέλα μου είχε βάλει κάτω από τον καναπέ κοριό για να..."

Ο λόγος για τον....

9 Δεκεμβρίου 2018 18:44
Όντως τώρα; Απίστευτη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: «Κοπέλα μου είχε βάλει κάτω από τον καναπέ κοριό για να...

Τον γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά «Έλα στην θέση μου», όπου και τον βλέπουμε καθημερινά.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Έχεις υπάρξει stalker σε σχέση σου;

Ασφαλώς και έχω υπάρξει. Και νομίζω ότι όλοι μας έχουμε γίνει stalker σε σχέση μας. Εχω κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, έχω παρακολουθήσει, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία τώρα λέω τι ηλίθιος που ήμουν τότε.

Υπήρξαν στιγμές που έχεις ξεπεράσει σε ζήλια τον τηλεοπτικό Αχιλλέα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια πήγε για πρώτη φορά το παιδί της στον Άγιο Βασίλη! (photos)

Ήμουν ο τύπος που θα σπαταλούσε τον νυχτερινό του ύπνο περιμένοντας ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα. Έχω μείνει άυπνος και την έχω στήσει κάτω από το σπίτι της περιμένοντας να δω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Βέβαια, ο Αχιλλέας έβαλε κάμερες για να παρακολουθήσει τη Ρενάτα. Εγώ δεν έφτασα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν ήταν και τόσο εξελιγμένη η τεχνολογία όταν ήμουν 20 ετών και συνέβαιναν όλα αυτά που σου περιγράφω (γελάει). Πάντως, εμένα μου το έχουν κάνει.

Δεν είχαν βάλει κάμερες, αλλά κάποια στιγμή ανακάλυψα κάτω από τον καναπέ μου έναν κοριό. Και κατάλαβα ότι τον είχε βάλει μια συγκεκριμένη κοπέλα για να ακούει τι γινόταν στο σπίτι μου. Είναι τόσο έντονη αυτή η εικόνα που πολλές φορές σκέφτομαι ότι στη σημερινή εποχή είναι πολύ εύκολο να έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του άλλου. Ζούμε πραγματικά στην εποχή του Big Brother, όπου ο άλλος μπορεί να σε παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο.

Σε έχουν απατήσει ποτέ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν ενεργώ ποτέ παρορμητικά. Για να φτάσω στο σημείο να παρακολουθήσω τη σύντροφό μου σημαίνει ότι είχα σοβαρές ενδείξεις. Και όσες φορές μπήκα σε αυτή τη διαδικασία αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο.

Δηλαδή, έχεις πιάσει τη σύντροφό σου επ’ αυτοφώρω;

Έχω δει να βγαίνει από το σπίτι της ένας άλλος άνδρας. Αυτό δεν είναι στα όρια του επ’ αυτοφώρω;

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share