Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδόπουλος: Στα "μαχαίρια" με τον Νότη Σφακιανάκη! Αποχώρησε από το σχήμα μια μέρα πριν την πρεμιέρα!

Τι συνέβη;

6 Δεκεμβρίου 2018 16:55
Γιώργος Παπαδόπουλος: Στα

Μας ξάφνιασε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την ξαφνική απόφαση του να αποχωρήσει από το σχήμα του για τον φετινό χειμώνα.

Ο τραγουδιστής θα βρισκόταν στο πλευρό της Πάολα και του Νότη Σφακιανάκη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Μάλιστα το ανακοίνωσε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος της αποχώρησης του, ο Νότης Σφακιανάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο 19χρονος Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη προσβάλλει την μνήμη της νεκρής στην ομολογία του!

«Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα - κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εκπλάγηκα και απογοητεύτκα ταυτόχρονα - προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος.

Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη - αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή.

Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Θησείο: Αυτός είναι ο άντρας που βρέθηκε νεκρός!

Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου.

Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη - όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά.
Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες.

Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια - σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους»

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share