Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση του παρουσιαστή για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

"Δεν περίμενα κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα..."

1 Δεκεμβρίου 2018 15:31
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση του παρουσιαστή για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Τι δήλωσε on camera ο παρουσιαστής στα όσα έχουν ακουστεί για την εκπομπή του;

To The 2night show βγήκε στον "αέρα" και στο τιμόνι του βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ο παρουσιαστής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά τόσα χρόνια. Αυθεντικές και αληθινές συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρας: Αυτό είναι το αυτοκίνητο - θηρίο που οδηγάει η Φαίη Σκορδά!

Οι τηλεθεατές όμως, φάνηκε πως του... γύρισαν την πλάτη και επέλεξαν άλλα προγράμματα για την ψυχαγωγία τους δίνοντας του πολύ χαμηλή θέση στον πίνακα τηλεθεάσεων.

Με αφορμή αυτές τις... χαμηλές πτήσεις, το twitter και οι κακές γλώσσες λύσσαξαν! Τα σχόλια που ακούστηκαν, πολλά και δηλητηριώδη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως δεν βγήκε ποτέ να απαντήσει ή να κάνει αντίλογο. Αυτά όμως μέχρι πριν από λίγο. Ο παρουσιαστής, πήρε θέση και απάντησε για πρώτη φορά, στην κάμερα του Ooh La La! και την Σάσα Σταμάτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Zara: Είναι Σάββατο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Η απόλυτη πρόταση

Τι είπε; "Περίμενα ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο! Υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός εκείνη την ώρα. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα! Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι εκείνη την ώρα. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα. Το πρόγραμμα ήταν να βγει από Γενάρη αλλά αυτό άλλαξε. Δεν διαβάζω κριτικές αλλά μου είπαν... Θα έγραψαν πολλά! Δεν επέλεξα εγώ την ώρα που θα έβγαινα. Το κανάλι είχε κενό εκείνη την ώρα γι' αυτό και βγήκαμε εκεί." ξεκαθάρισε τη θέση του!

Δείτε το βίντεο:

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share