Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντωνοπούλου - Παπαδάκης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μπάγιας με τον άνδρα της ζωής της, μετά τον σάλο!

Σπάνια εμφάνιση!

20 Νοεμβρίου 2018 11:20
Αντωνοπούλου - Παπαδάκης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μπάγιας με τον άνδρα της ζωής της, μετά τον σάλο!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου επαγγελματικά μπορεί να είχε αλλαγές, ωστόσο στα συναισθηματικά της, όπως φαίνεται είναι στην καλύτερη της περίοδο.

Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό εγκατέλειψε την θέση της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, και τώρα είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.

Μάλιστα η Μπάγια Αντωνοπούλου κάνει σημαντικές αλλαγές, καθώς γράφτηκε σε μια σχολή αρχιτεκτονικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη με πτώμα γυναίκας στην Κυψέλη: Την έφαγε το pitbull της!

Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγια Αντωνοπούλου να επιστρέφει στην τηλεόραση, όμως μέσα από διαφορετικό πόστο. Προς το παρόν η δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κανένα σενάριο.

Η παρουσιάστρια του Ant1 όμως είναι πολύ καλά στα συναισθηματικά της και περνάει αρκετό από τον χρόνο της με τον σύντροφό της. Ποιος ο κούκλος σύντροφος της;

Μάλιστα είναι ένα ζευγάρι που δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτευμένος και σε σχέση ο Γιώργος Μπιμπίλας: Ο άνθρωπος της ζωής του!

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στο «Gazi Theater» και παρακολούθησαν την παράσταση «Μαριχουάνα Stop». Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο και όπως φαίνεται είναι και πολύ ευτυχισμένο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share