Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η αποκάλυψή της για το Λόγω Τιμής!

"Όταν βρεθήκαμε για το trailer του Λόγω Τιμής, ήταν για μας σαν..."

15 Νοεμβρίου 2018 16:35
Χριστίνα Αλεξανιάν: Η αποκάλυψή της για το Λόγω Τιμής!

Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Λόγω Τιμής".

Είκοσι χρόνια πριν, η σειρά είχε αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και όλοι είχαν ταυτιστεί με την παρέα που πρωταγωνιστούσε.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, μια εκ των πρωταγωνιστών του "Λόγω Τιμής" νιώθει συγκίνηση που είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η αγαπημένη παρέα.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε πως ένιωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς όταν συναντήθηκαν ξανά για να γυρίσουν το trailer.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κόβονται οι συντάξεις!

"Πολλή συγκίνηση! Τα παιδιά που είχαμε ξεκινήσει τότε ήμασταν φίλοι και οι περισσότεροι συμμαθητές από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, είχε αποτυπώσει τις αγωνίες, τα όνειρα και την εφηβεία μιας παρέας με την οποία είχε ταυτιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό τότε. Η σκηνοθεσία ήταν του Λάμπη Ζαρουτιάδη. Η παρέα αυτή είχε αλήθεια και αυθεντικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία: Ψάχνει αυτές τις γυναίκες γιατί έκλεψαν δονητές μεγάλης αξίας!

Όταν βρεθήκαμε για το trailer, ήταν για μας σαν reunion σχολείου. Οι αγκαλιές μας ήταν ζεστές, όπως τότε! Η ιδέα να επιστρέψει το «Λόγω Τιμής» ήρθε κατόπιν προτροπής του κόσμου. Τα χιλιάδες views του trailer το αποδεικνύουν! Το κοινό, όπως κι εμείς, αναρωτιέται τι απέγιναν αυτά τα παιδιά στην ενηλικίωσή τους. Πώς μετρήθηκαν με την κρίση που βιώνουμε όλοι και ποιοι απ’ αυτούς μπόρεσαν να σταθούν στα πόδια τους. Άρα, δεν μιλάμε για ένα remake, μιλάμε για την εξέλιξη των ηρώων" είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share