Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με δημοσιογράφο: "Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου;"

Γιατί "φόρτωσε" ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

14 Νοεμβρίου 2018 14:47
Έξαλλος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με δημοσιογράφο:

Γιατί "φόρτωσε" ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με δημοσιογράφο η οποία... τόλμησε να τον ρωτήσει για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Χτυποκάρδια στο θρανίο" στο θέατρο Ήβη όπου και θαύμασε την αγαπημένη του στον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που έχει εξοργίσει τους πάντες στον Σκλαβενίτη!

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για την Κατερίνα και πως του φάνηκε!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε πως θα του φαινόταν αν η Κατερίνα Γερονικολού έβαφε τα μαλλιά της ξανθά όπως τα είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη που είχε υποδυθεί αρχικά τον ρόλο της "Λίζας Πετροβασίλη".

"Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και θα είναι εξαιρετική και οι περισσότεροι που έχουν δει την παράσταση, αυτό λένε και εκτός αυτού, δεν περιμένω να ακούσω τους άλλους τι λένε. Εμπιστεύομαι τα δικά μου τα μάτια. Αυτό που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο και ήταν από την αρχή πολύ επικίνδυνο. Ήμουν από τους ανθρώπους που της έλεγαν να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν το κάνει, παρόλα αυτά το ξεκίνησε, το πίστεψε και είναι εξαιρετική" είπε στην κάμερα του Happy Day!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου; Πατέρας ξανά, ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία!Τα χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν μετανάστες!

Η ερώτηση όμως που τον ενόχλησε περισσότερο από όλες ήταν όταν οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν αν έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και αν συγκατοικεί μαζί της! "Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου κιόλας; Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις!" απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share