Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Άγγελος από τη σειρά «Singles»; - Δείτε τον 14 χρόνια μετά! (Photos)

Μία τηλεοπτική σειρά που αγαπήσαμε!

11 Νοεμβρίου 2018 10:42
Αγνώριστος: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Άγγελος από τη σειρά «Singles»; - Δείτε τον 14 χρόνια μετά! (Photos)

Από τις πιο επιτυχημένες σύγχρονες κωμωδίες της δεκαετίας των 00s ήταν το «Singles», ένα σήριαλ που έκανε σταρς κάποιους από τους νέους ηθοποιούς εκείνης της γενιάς και σημείωνε εξαιρετικά νούμερα ακόμα και στις επαναλήψεις.

Η σειρά «Singles» ήταν από τις πιο πετυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης και ακόμα και οι επαναλήψεις σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η επιτυχημένη σειρά προβλήθηκε το 2004 από τη συχνότητα του Mega, ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και μαζί με την ωρίμανση των ενήλικων ηθοποιών ήρθε και αυτή των παιδιών της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 12-18 Νοεμβρίου!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φλερτ της Ράνιας με τον Λουκά και το πόσο φοβισμένη και άβολα ένιωθε όταν έπρεπε να συναντήσει τον γιο του, Άγγελο.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο Άγγελος, που τότε προσπαθούσε να πετύχει μία καλή σχέση με τη σύντροφο του μπαμπά του, μεγάλωσε και ομόρφυνε.

Ο Βλάσσης Φειδάς, το πραγματικό όνομα του μικρού Άγγελου, είναι πλέον ένας γοητευτικός νέος και τουλάχιστον από θέμα εμφάνισης είναι σίγουρο ότι πολύ δύσκολα θα παραμένει single.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share