Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: "Κινδύνεψε η ζωή μου. Έπαιρναν στο σπίτι και έλεγαν ο γιος σου δεν θα γυρίσει ζωντανός!"

Ποιος Έλληνας ηθοποιός έκανε την δήλωση;

29 Οκτωβρίου 2018 17:12
Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει:

Ποιος Έλληνας ηθοποιός έκανε την δήλωση;

"Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι και έλεγαν "Ο γιος σου είναι στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή, δεν θα γυρίσει ζωντανός"

Στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης για τα όσα είχαν συμβεί με την ταινία του «Άγγελος» το 1982.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βοθροκάναλο ο ΣΚΑΙ, να κλείσει!" - Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι!

"Κάναμε μια ταινία για την αγάπη και πως η αγάπη μπορεί να φέρει κάποιον σε απόγνωση. Κακώς έχει περάσει ότι ήταν μια ταινία για την ομοφυλοφιλία. Θέλαμε να δείξουμε ότι το θέμα της αγάπης δεν είναι ταμπού. Αν είναι ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δυο γυναίκες ή δυο άντρες δεν έχει ουσία, η αγάπη είναι αγάπη", είπε ο Μιχάλης Μανιάτης αναφερόμενος στις προθέσεις της ταινίας

"Εγώ δέχτηκα πόλεμο, κινδύνεψε η ζωή μου. Για να φύγουμε από την Ελλάδα που είχαμε την υποψηφιότητα για τα Όσκαρ, πήγα συνοδευόμενος με δύο περιπολικά – τα οποία δεν τα είχα ζητήσει εγώ – αλλά μας κυνηγούσαν οι παραθρησκευτικές οργανώσεις. Δεν περάσαμε καν από έλεγχο διαβατηρίων, τα έκαναν όλα από την Αστυνομία και το περιπολικό μας έβαλε μέσα στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής για να φύγουμε για Αμερική σκηνοθέτης και εγώ. Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι και έλεγαν «Ο γιος σου είναι στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή, δεν θα γυρίσει ζωντανός». Το ήξερε η Αστυνομία. Αυτό ήταν από συγκεκριμένες ομάδες που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο δεκτική από όσο νομίζουμε και δεν πρέπει να την κρίνουμε από μια μικρή μερίδα ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου! Δύσκολη εβδομάδα για 5 ζώδια!

Όταν παίχτηκε ο «Άγγελος», που κανένας δεν ήξερε τι ταινία είναι αυτή, ο κόσμος δεν πήγαινε να τη δει σαν μια κουτσομπολίστικη σκανδαλιάρικη ταινία. Ήταν άνω των 18 και πήγαιναν οικογένειες, παππούδες, για αυτό και έκανε τόσες χιλιάδες εισιτήρια. Ερχόντουσαν 6.000 γράμματα τη βδομάδα από γονείς που ευχαριστούσαν για την ταινία. Διότι τους άνοιξε τα μάτια και είδαν αλλιώς τα παιδιά τους. Διότι είδαν ένα ηθικό δίδαγμα, δηλαδή είδαν την ουσία της ταινίας, μια ταινία για την αγάπη. Δεν ήταν μια ακτιβιστική ταινία για να χτυπήσει κάποια θέματα», είπε διηγούμενος και άλλα περιστατικά γύρω από την υποδοχή της ταινίας από τον κόσμο.Ξέρεις γιατί έπαιξα στον Άγγελο; Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός, ήμουν παραγωγός και ήθελα να κάνω αυτή την ταινία. Και δεν βρέθηκε ένας ηθοποιός να δεχτεί να παίξει το ρόλο», ανέφερε ο Μιχάλης Μανιάτης.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share