Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει ανοικτά για την... εγκυμοσύνη της!

Για πρώτη φορά!

22 Οκτωβρίου 2018 08:39
Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει ανοικτά για την... εγκυμοσύνη της!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la» αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να κρατήσει τον γάμο της κρυφό, αλλά δεν τα κατάφερε επειδή μία κοπέλα από την Πάργα το αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Καθένας το κάνει όπως θέλει. Εγώ αυτό είχα φανταστεί και πέρασα καταπληκτικά. Θα κρυβόμουν ακόμη πιο πολύ, αλλά μια γλυκιά ύπαρξη από την Πάργα, τα πρόδωσε όλα. Δεν είναι φίλη μου. Με κάρφωσαν. Αλλά δεν πειράζει. Πέρασα καταπληκτικά, ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου. Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσε "μαύρο" στο Epsilon!

Όσο για το αν θα τη δούμε σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα είπε: «Δεν είναι αυτή τη στιγμή στο άμεσο μέλλον ο στόχος μας να γίνουμε γονείς. Όλα θα γίνουν».

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι έκανε kiki challenge. Η Κατερίνα Στικούδη σχολίασε το γεγονός ως εξής: «Ήταν ιδέα του Βαγγέλη να κάνω το kiki challenge. Moυ είπε κατέβα και χόρεψε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share