Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Οι Έλληνες ηθοποιοί λένε π...ριές"!

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός το είπε;

19 Οκτωβρίου 2018 20:01

Στα 61 του χρόνια είναι πιο γοητευτικός από ποτέ! Ο Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή "Η Φωλιά των ΚουΚου" και αποκάλυψε αν αισθάνεται... κωλόγερος αλλά και πως βλέπει τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και τον Ντάνο!

"Παλιά όταν ήμουν 25-30 χρονών και μάθαινα ότι ο άλλος είναι 60, σκεφτόμουν κωλόγερος, ε δεν αισθάνομαι κωλόγερος. Έχω τρία παιδιά, 20, 15,6 και 6,5. Αυτό από μόνο του σε κρατά σε εγρήγορση θες δε θες" είπε ο ηθοποιός.

Πώς του φαίνεται όμως ο Ντάνος στον ρόλο του στο Τατουάζ; "Του Ντάνου με γεια του με χαρά του που παίζει στο Τατουάζ. Δεν νομιμοποιώ εγώ ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς. Σε μια ξένη σειρά δες λίγο τους διαλόγους και τι λένε αυτοί οι άνθρωποι. και κάνε και το ίδιο πράγμα σε μια ελληνική σειρά. Δες τι παπ…ες αρθρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί και τι σπουδαία κείμενα αρθρώνουν οι ηθοποιοί που κάνουν τη δουλειά τους στην Αγγλία ή στην Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα κόλαση για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Διέλυσε το σπίτι στην Κηφισιά η παρουσιάστρια!

Μου καταλόγισαν ότι κράζω μια ολόκληρη χώρα. Δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές. Στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ως ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω" δήλωσε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share