Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: Αγνώριστος ο παρουσιαστής! Φωτογραφία - σοκ

Απίστευτο!

19 Οκτωβρίου 2018 08:32
Σάκης Τανιμανίδης: Αγνώριστος ο παρουσιαστής! Φωτογραφία - σοκ

Τον έχουμε συνηθίσει ως παρουσιαστή του Survivor, κριτή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά δεν ξεχνάμε και την συμπαρουσίαση της ταξιδιωτικής του εκπομπής «World Party» με τον τότε φίλο του Γιώργο Μαυρίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν ήταν όμως πάντα έτσι η ζωή του.

Υπήρξε και αυτός φοιτητής, μάλιστα στο εξωτερικό, στη Βοστόνη, όπου πέρασε δύο χρόνια και αποφοίτησε 7 χρόνια πριν. Μία εμπειρία που έμεινε αξέχαστη στον διάσημο παρουσιαστή, ο οποίος παντρεύτηκε αυτό το καλοκαίρι την καλή του Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σβήνεται" ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την UEFA!

Ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία από εκείνες τις μέρες του ως φοιτητής, στην οποία φορούσε την τήβεννο της αποφοίτησης και είναι πραγματικά αγνώριστος χωρίς τα χαρακτηριστικά γένια του.

«Throwback Thursday: 2011 Βοστώνη, στην αποφοίτηση μου από το business school με τον φίλο (και μοναδικό άλλο Έλληνα στο πανεπιστήμιο τότε) Michael Kasseris, που μου έστειλε και την φώτο! Το κόντρα ξύρισμα ήταν όταν ακόμα σκεφτόμουν καριέρα στην McKinsey και τα χρηματιστήρια! 2 απίστευτα χρόνια που μου αλλάξαν τη ζωή!» , έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share