Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη - "30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα..."

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την...

18 Οκτωβρίου 2018 15:23
Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη -

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπική ζωή και τι σημαίνει η Αίγινα για εκείνον.

Ασχολείσαι με πολλά πράγματα καθημερινά. Υπάρχει χρόνος για την προσωπική σου ζωή; Διαβάστε παρακάτω...

«Πάω γυμναστήριο, αυτό προλαβαίνω. Η προσωπική μου ζωή έχει μεταφερθεί στη δουλειά. Με τα παιδιά που με ντύνουν, με χτενίζουν, με βάφουν περνάμε πολλές, ώρες μαζί και γελάμε πολύ και αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, που τους εκτιμάς και σε εκτιμούν».

Η Αίγινα τι είναι για σένα;

«Αχ, η Αίγινα! Είναι η δεύτερη πατρίδα μου και το καταφύγιο μου. Δεν ξέρω πώς έγινε, ανεξήγητα. Δεν είχα πάει ποτέ μέχρι το 2002, 30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα. Το σπίτι μπορεί να είναι γεμάτο φίλους και πολλή φασαρία, είναι όμως και ένα ησυχαστήριο».

«Survivor» & «Your face sounds familiar»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου: Μητέρα θύματος της έκλεισε το τηλέφωνο στην "μούρη"! (video)

«Δεν έχω λόγο να το κάνω. Σε ριάλιτι επιβίωσης δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρης σε θέματα υγείας. Σπυράκι θα έβγαζα και θα φώναζα γιατρό από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης για να με δει. Σε σόου μεταμφιέσεων δεν θα πήγαινα γιατί δεν είναι για μένα. Αν έχεις μια δουλειά και είσαι ενεργός στην ΤV, δεν χρειάζεται να το κάνεις. Στα παιχνίδια αυτά πάνε συνήθως αξιόλογα άτομα που θέλουν να υπενθυμίσουν την παρουσία τους.'Υστερα από 10 χρόνια... Τώρα, αν έχω καιρό να δουλέψω, είμαι στην Αίγινα και κάνω μπάνια. Σε 10 χρόνια να το κάνω, τώρα δεν προλαβαίνω», λέει στο "Τηλέραμα"!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share