Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο καλά ξέρετε τη Μπάγια Αντωνοπούλου; Το κορίτσι πρώην εστεμμένη καλλιστείων που σκοτώθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Είναι το πρόσωπο των ημερών!

15 Οκτωβρίου 2018 15:45
Πόσο καλά ξέρετε τη Μπάγια Αντωνοπούλου; Το κορίτσι πρώην εστεμμένη καλλιστείων που σκοτώθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Κυριολεκτικά χαμός έχει γίνει αυτές τις μέρες με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον τσακωμό της με τον Γιώργο Παπαδάκη!


Εμείς στο Youweekly.gr μάλιστα σήμερα σας έχουμε καυτό παρασκήνιο.Ποια είναι όμως η ευγενική δημοσιογράφος που μανούριασε με τον Mr Καλημέρα Ελλάδα; Ψάξαμε και βρήκαμε το who is who της!

Πριν φτάσει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, η διαδρομή της είχε αναπάντεχες στάσεις, όπως το 2011, όταν κατέκτησε τον τίτλο Miss Tourism Europe Queen. Αναπάντεχη ήταν και η συνέχεια: Αντί να περιφέρει το στέμμα της σε επιδείξεις και φωτογραφίες, εκείνη επέλεξε να καθίσει ξανά στα θρανία. «Όταν είχα πάει στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, είχα ακούσει εξαιρετικά σχόλια για τη Σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου και αποφάσισα να γραφτώ εκεί» μου λέει.

Η Μπάγια είναι ένα κορίτσι με τσαγανό και έτσι μετά τις σπουδές της, αντί να στείλει βιογραφικό σε εκπομπές, αποφάσισε να πάει αυτοπροσώπως και να ζητήσει από τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει την πρακτική της εκεί!
«Το είχα αναφέρει στη μητέρα μου και μου είπε “κάνε ό,τι θέλεις”. Δεν πίστεψε πως θα το κάνω, νομίζω» μου διηγείται και θυμάται τους παλμούς της να χτυπάνε κόκκινο, λίγο πριν περάσει την κεντρική πόρτα του στούντιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον Alpha με τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη: Οι απειλές και η απόλυση!

«Μόλις είχε τελειώσει την εκπομπή του και βρισκόταν στο καφέ. Του λέω “γεια σας, κύριε Παπαδάκη, θα ήθελα να κάνω την πρακτική μου στην εκπομπή σας. Δεν ζητάω τίποτε, μόνο να δω πώς δουλεύετε”. “Τι κάνεις εσύ, παιδί μου;” με ρώτησε και του απάντησα πως μόλις είχα τελειώσει τη Σχολή του ΑΝΤ1.


“Βεβαίως να έρθεις και να παρακολουθήσεις”, μου είπε και κάπως έτσι ξεκίνησα”. Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας από τους αγαπημένους παρουσιαστές της οικογένειας της Μπάγιας, αφού από μαθήτρια δημοτικού ακόμη θυμάται τον πατέρα της να παρακολουθεί την εκπομπή του κάθε πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αηδιαστική αποκάλυψη για το Survivor!

Η πρακτική τελείωσε, η Μπάγια προσλήφθηκε και ξεκίνησε κάνοντας ρεπορτάζ, ρεπεράζ, μοντάζ. Έπειτα από τρία χρόνια στο κοντρόλ, δοκιμάστηκε στο πλατό της εκπομπής. «Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα σε κάθε ευκαιρία που μου έδινε. Και έτσι, κάποια στιγμή κατάφερα να καθίσω δίπλα του» διηγείται. Όλα έγιναν σταδιακά, σε μια εκπομπή που, εκτός της επιτυχίας και της αποδοχής, έχει και μια οικογενειακή διάσταση για την ίδια. Άλλωστε και η αρχισυντάκτρια Άννυ Ζιώγα είναι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη από το ξεκίνημα της εκπομπής, στα 20 της χρόνια. «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πραγματικά σχολή. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δημοσιογράφοι με καριέρα έχουν ξεκινήσει από την εκπομπή του. Είναι εκείνος που θα πάει πρώτος στο γραφείο και θα φύγει τελευταίος. Δεν υπάρχουν θέματα –όχι μόνο στον ενημερωτικό τομέα– που να μη γνωρίζει. Είναι όλη την ώρα στο Ιnternet, από site σε site».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share