Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Τσολάκη: Η παρουσιάστρια απαντά για πρώτη φορά αν είναι έγκυος!

Σπάει τη σιωπή της!

14 Οκτωβρίου 2018 13:15
Ελένη Τσολάκη: Η παρουσιάστρια απαντά για πρώτη φορά αν είναι έγκυος!

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά στο φιλικό της περιβάλλον πως δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν να περιμένει το πρώτο μωρό της!

«Θέλω παιδί αλλά δεν είμαι έγκυος» φέρεται να λέει σε φίλους της.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα με μία ατάκα της Ελένης Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει στον Alpha. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην τηλεόραση λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια αγκάλιασε τρυφερά ένα λούτρινο αρκουδάκι που υπήρχε στο πλατό και αμέσως άρχισαν τα πράγματα τους εργάτες της.

Ο συμπαρουσιαστής της Ελένης ο Δημήτρης Μακαλιάς πήρε το λόγο και είπε... «Έτοιμη μανούλα είσαι Ελένη μου, έτοιμη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Εκείνη του χαμογέλασε με νόημα και είπε χαρακτηριστικά... «Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε μετά. Και θα σου πω και κάτι. Μπορεί και να είμαι έτοιμη μανούλα»

Η παρουσιάστρια του ALPHA που ζει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο στο πλευρό του αγαπημένου της επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Όμως σύμφωνα με όσα έχει εξομολογηθεί η ίδια, λέει η real, αυτό το διάστημα σε συνεργάτες της παρά την λαχτάρα της να βιώσει το θαύμα της μητρότητας δεν είναι έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το «Στην υγεία μας ρε παιδιά» απέναντι στο Nomads!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr η Ελένη Τσολάκη αυτή την περίοδο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να καθιερωθεί στο χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης και λιγότερο να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Τα σοβαρά προβλήματα που έχει με την εκπομπή της στην τηλεόραση του ΑLPHA την απασχολούν σε τεράστιο βαθμό και δεν βιάζεται να γίνει μανούλα όπως επανειλημμένα έχει γραφτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ!

Η Ελένη αφιερώνεται στην καριέρα της και έχει βάλει ως στόχο να τα καταφέρει τη φετινή χρονιά στο κανάλι που την ανέδειξε!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share