Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαρία Μενούνος: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε να πάει στο γάμο της μια ώρα!

Έχασε το δρόμο η νύφη...

13 Οκτωβρίου 2018 19:50
Μαρία Μενούνος: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε να πάει στο γάμο της μια ώρα!

Δεν θα το πιστεύετε!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέι η Μαρία Μενούνος καθώς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της!

Ο γάμος της παραδοσιακός, όπως τον ήθελε θα της μείνει για πάντα στο μυαλό!

Η Μαρία Μενούνος, μίλησε στο people όπου και αναφέρθηκε στην υπέροχη ημέρα του γάμου της.

Η Μαρία Μενούνος μιλά πολύ καλά ελληνικά, παρόλο που έχει επισκεφτεί πολύ λίγες φορές την πατρίδα των γονιών της. Πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 10 ετών, σε ένα ταξίδι-όνειρο ζωής για την οικογένεια. «Θυμάμαι καθαρίζαμε ένα κλαμπ στη Βοστόνη και μαζεύαμε τα κέρματα που βρίσκαμε στο πάτωμα για να μπουν κι αυτά στον κουμπαρά για να καταφέρουμε να επισκεφτούμε την Ελλάδα. Μαζεύαμε τα χρήματα μια ολόκληρη ζωή για αυτό το ταξίδι».

Η επόμενη φορά που ήρθε στην Ελλάδα ήταν για να παρουσιάσει τη Eurovision, οπότε δηλώνω εντυπωσιασμένη που ξέρει τόσο καλά ελληνικά. Μου εξηγεί πως όταν ήταν μικρή και απευθυνόταν στο μπαμπά της αγγλικά, εκείνος της έλεγε «δεν καταλαβαίνω» για να την αναγκάσει να μιλά ελληνικά. Ήθελε να κρατήσουν τις ρίζες τους -και τα κατάφεραν. Η Μαρία χορεύει καλύτερο καλαματιανό από πολλές Ελληνίδες.

Στο ηχειάκι ακούγεται δυνατά το «Σχιζοφρένεια» της Βίσση και η Μαρία τραγουδά το ρεφρέν. Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, όπως την Αυλή Του Παραδείσου της Δέσποινας Βανδή, άκουγε και στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Horizon Blue στην Καλαμάτα, όπου ξεκίνησε την προετοιμασία του γάμου της, με τον (κουμπάρο) Δημήτρη Γιαννέτο να επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, έχοντας μαζί τους τη μαμά της Μαρίας, Λίτσα, τη (κουμπάρα) Μαριέττα Χρουσαλά και τα παιδιά της, Σπύρο και Μάργκο (που έγιναν παρανυφάκια).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη δυστυχία της Τατιάνας Στεφανίδου! Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας

Από την Καλαμάτα (που παρεμπιπτόντως είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας της) ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο για τον Άκοβο, ώστε να φορέσει το νυφικό της στο πατρικό της σπίτι και να ξεκινήσει για την εκκλησία. Όμως, τους περίμενε κι άλλο απρόοπτο: ο φίλος της Πάνος Σκούρας που οδηγούσε έχασε το δρόμο και, αντί να πάνε προς Αρκαδία, έστριψαν λάθος και πήραν το δρόμο για Αθήνα. Ο Keven τους ακολουθούσε με άλλο αμάξι, οπότε έχασε κι αυτός το δρόμο. Το αποτέλεσμα; Νύφη και γαμπρός έφτασαν στις 16.00 στον Άκοβο, την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε ο γάμος! Τελικά η νύφη έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις 17.30, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, με παραδοσιακή άμαξα – με το γαμπρό να έχει φτάσει κι αυτός καθυστερημένος, λίγη ώρα νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Γνωστός δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση! (video)

Ο κόσμος ήταν από νωρίς παρατεταγμένος στους γύρω δρόμους, έχοντας αγοράσει κιλά ρύζι για να ράνουν το ζευγάρι να «ριζώσει». Οι γυναίκες του χωριού είχαν φτιάξει 1200 παραδοσιακές δίπλες και τις μοίραζαν στους καλεσμένους στην εκκλησία. Το ζευγάρι πάντρεψε ο πατέρας Γεώργιος μαζί με το μητροπολίτη Αρκαδίας, ο οποίος μετά το τέλος του μυστηρίου απευθύνθηκε στη Μαρία, λέγοντας πόσο μεγάλη τιμή είναι για τον τόπο τους που αποφάσισε να κάνει εκεί το γάμο της, καθώς είναι μια γυναίκα-πρότυπο για τη νεολαία. Η νύφη δάκρυσε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Όλο το χωριό ήθελε να της κάνει ένα συμβολικό δώρο, έτσι συγκέντρωσαν χρήματα και πρόσφεραν στο ζευγάρι έναν πίνακα με το Μυστικό Δείπνο για να της δείξουν την αγάπη τους.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share