Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάσα Σταμάτη: Απίστευτη αποκάλυψη για την ζωή της!

Όχι, δεν είναι ψέμα!

11 Οκτωβρίου 2018 10:58
Σάσα Σταμάτη: Απίστευτη αποκάλυψη για την ζωή της!

Η Σάσα Σταμάτη δεν δίστασε να αποκαλύψει την τελευταία φορά που την φλέρταραν έντονα, πότε έκλαψε και αν πηγαίνει συχνά στην εκκλησία.

Πηγαίνει στην εκκλησία η Σάσα; Η ίδια ανέφερε στο περιοδικό People: «Κάθε εβδομάδα επισκέπτομαι το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη, ανάβω ένα κερί και φεύγω ανακουφισμένη. Είναι ο προστάτης μου. Φοράω κομποσκοίνια από το μοναστήρι και έχω πάντα εικόνες του τόσο στο πλατό και το σπίτι όσο και στην τσάντα μου»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική απώλεια: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Κουκουλίδης!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που την φλέρταραν;
«Πριν από λίγες μέρες, όταν βρισκόμουν στην Εθνική οδό, κατευθυνόμενη με το αυτοκίνητό μου προς τη Μάνδρα. Ήταν ξημερώματα. Για ώρα με ακολουθούσε μια μηχανή, η οποία σταμάτησε μόλις έφτασα στο σπίτι μου. Μπήκα ψιλοφοβισμένη στο σπίτι και μετά από λίγη ώρα έφυγε.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε; «Πολύ πρόσφατα, στις 2 Οκτωβρίου, όταν με κάλεσαν στη Φωλιά των Κου Κου και στο τέλος της εκπομπής έφεραν στο πλατό μια τούρτα-έκπληξη. Έκλαψα, γιατί συνήθως δεν γιορτάζω τα γενέθλιά μου και είχα πολλά χρόνια να σβήσω κεράκια σε τούρτα.»!.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share