Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις το κοινό...» Σε ποιους αναφέρεται;

Η μεγάλη επίθεση της ηθοποιού! Σε ποιον αναφέρεται;

7 Οκτωβρίου 2018 09:57
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις το κοινό...» Σε ποιους αναφέρεται;

Η μεγάλη επίθεση της ηθοποιού! Σε ποιον αναφέρεται;

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για όλους και για όλα...

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πρωταγωνιστεί στις «Μάγισσες της Σμύρνης», αλλά και στην πετυχημένη σειρά του alpha «Το Σόι σου»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τρεις οι δράστες στη δολοφονία της!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε εξηγεί τους λόγους επιτυχίας για τη σειρά και γιατί ίδια δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις.

"Έχει συγκροτηθεί άλλη μία δυνατή ομάδα για την σειρά αυτή του alpha η οποία επίσης μάχεται για το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες της. Είναι παγίδα να εφησυχάζεις με την επιτυχία και να μην ανεβάζεις κι άλλο τον πήχη".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι!

Και συνεχίζει η ηθοποιός, "Δεν έκανα ποτέ μου εκπτώσεις με ό,τι κι αν καταπιανόμουν. Ειλικρινά σου το λέω πάντα Δινόμουν ολόψυχα προκειμένου να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ,και το ίδιο θέλω κι από τους συναδέλφους μου. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις το κοινό που σε επιλεγεί για να ψυχαγωγηθεί και δη σε καιρούς που είναι τόσο πιεσμένο όσο τώρα. Το τι μπορώ μέσα από τη δουλειά μου να προσφέρω γέλιο στον κόσμο Μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους μου το θεωρώ πολύ σημαντικό είναι τόσο πολλά και τόσο μεγάλα τα προβλήματα που δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί κάποιος έστω και για λίγο...

Έχεις λοιπόν την δύναμη να το κάνεις και δεν θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το πετύχεις; μου φαίνεται αδιανόητο αλήθεια στο λέω", λέει στη εφημερίδα "Real".

Πηγή: Youweekly.gr
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share