Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιώσαμε: Η τρυφερή φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και τα παιδιά της χρόνια! "Σπουδαίο μάθημα ζωής"!

Τι είπε για τους γονείς της η παρουσιάστρια;

5 Οκτωβρίου 2018 08:13
Λιώσαμε: Η τρυφερή φωτογραφία της Φαίης Σκορδά και τα παιδιά της χρόνια!

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά και την συμπλήρωσε με πολύ συγκινητικά λόγια για τα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία με τις γάτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (05/10) από την Άντα Λεούση!

Η Φαίη Σκορδά θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα και να ευαισθητοποίηση κι άλλους ανθρώπους μίλησε για την παιδική της ηλικίας όπου ήταν γεμάτη αγάπη από τα αδέσποτα ζωάκια που φρόντιζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικό τρολάρισμα στο Twitter για το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας! "Ούτε λεφτά για έναν γραφίστα..."

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: "Μεγάλωσα με γάτες ... Πολλές γάτες... Στη Β Γυμνασίου για να καταλάβετε είχα στο δωμάτιο μου μια μαμά με 5 γατάκια...Λατρεύω τις γάτες .. Ο Prince κ ο Grigio μπορούν να με ηρεμήσουν μέσα σε πέντε λεπτά , όπως επίσης κ να με κοιμίσουν σε πέντε λεπτά. Σκέφτομαι απλά, πόσο σπουδαίο ήταν που οι γονείς μου κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι με ένα αδέσποτο που είχα βρει , απλά μου χαμογελούσαν και ήταν σύμφωνοι και δεν μου είπαν ποτέ μα ποτέ όχι... Σπουδαίο μάθημα ζωής... Όνειρα γλυκά από μας".

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share