Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιώσαμε: Η κόρη των Σπανούλη - Χοψονίδου έγινε ενός και το γιόρτασαν όπως έπρεπε!

Πόσο μεγάλωσε;

26 Σεπτεμβρίου 2018 10:55
Λιώσαμε: Η κόρη των Σπανούλη - Χοψονίδου έγινε ενός και το γιόρτασαν όπως έπρεπε!

Η κόρη των Σπανούλη-Χοψονίδου έγινε ενός και όλη η οικογένεια το γιόρτασε όπως έπρεπε! Με μια μεγάλη ροζ τούρτα-ελέφαντα, με όλα της τα αδερφάκια κοντά, καθώς φυσικά και τους γονείς της!

Κι ενώ στα τέλη Αυγούστου βαφτίστηκε, τώρα η κόρη των Σπανούλη-Χοψονίδου έγινε ενός και το γιόρτασαν όλοι μαζί με μια υπέροχη τούρτα και πολλά μπαλόνια! Πέρασε ένα χρόνος από τότε που η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδίτης, την μικρή Αναστασία.

«Πότε πέρασε ένας χρόνος. Χρόνια πολλά ελεφαντάκι μου», γράφει η μαμά Χοψονίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. Η μικρή είναι χαμογελαστή και όλα είναι ροζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το "Beat Buzzer" και τον Γιώργο Μαυρίδη! Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση;

Η Αναστασία είναι η μικρότερη κόρη των Σπανούλη-Χοψονίδου, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι έχει άλλα 4 παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι: Θανάσης, Βασίλης, Αιμιλία και Δημήτρης. Και πλέον, έσβησε το πρώτο της κεράκι και η μικρή Αναστασία.

Φυσικά από τα γενέθλια της κόρης του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βασίλης Σπανούλης. Σε ένα δεύτερο Story που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου είναι όλη η οικογένεια μαζί, ενώ η ίδια γράφει «finally» , δηλαδή επιτέλους ήταν και ο μπαμπάς εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "Ξενοφών" σαρώνει τη χώρα! Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα - Έως 10 μποφόρ

Να σημειώσουμε πως αναφορικά με την βάπτιση της μικρή Αναστασίας, λίγα πράγματα έγιναν γνωστά καθώς η οικογένεια Σπανούλη ήθελε να κρατήσει αυτή τη στιγμή ιδιωτική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ακριβώς έκαναν και με τις οικογενειακές τους διακοπές.

Εμείς ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά στην Αναστασία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share