Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Έκανε το ζευγάρι το επόμενο βήμα στην σχέση του;

Full in love!

23 Σεπτεμβρίου 2018 10:00
Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Έκανε το ζευγάρι το επόμενο βήμα στην σχέση του;

Συγκατοίκηση στο Μετς για την Τόνια και τον Κωστή!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, τόσο σε προσωπικό , αλλά και επαγγελματικό επίπεδο!

Όπως αναφέρει η Real Life, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου μόλις μετακόμισαν στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους, κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια!


"Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι' αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδέψει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια", λένε άτομα από το περιβάλλον τους στη «R», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει ούτε πρόταση γάμου ούτε αρραβώνας, όπως γράφτηκε και ακούστηκε.

Δείτε ακόμη: Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από τον Κώστα Λεφάκη!


Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, "Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι'αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και εννιά περίπου μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα....test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέση τους""", λέει πηγή, χωρίς να αποκλείει να τους δούμε να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι!

Πηγή; Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share