Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Γονίδης: Το νέο πρόβλημα υγείας! Τι επέμβαση έκανε ο τραγουδιστής;

Τι συνέβη;

20 Σεπτεμβρίου 2018 19:30
Σταμάτης Γονίδης: Το νέο πρόβλημα υγείας! Τι επέμβαση έκανε ο τραγουδιστής;

Δείτε αναλυτικά....

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Σταμάτη Γονίδη.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Espresso", μετά το κολικό νεφρού που έπαθε το καλοκαίρι, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί μια κύστη από το αριστερό αφτί του, που του προκαλούσε έντονους πόνους αλλά και βαρηκοϊα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

Δείτε ακόμη: Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ευτυχώς όλα πήγαν καλά χάρη στη φροντίδα των γιατρών, αλλά και της συζύγου του Κατερίνας Κουργιουξίδου, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και ήταν αυτή που τον παρότρυνε από την πρώτη στιγμή να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγχρονο παλάτι: Η εντυπωσιακή βίλα ολυμπιακών διαστάσεων της 33χρονης δικηγόρου στην Εκάλη που δολοφονήθηκε!

Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά και πλέον ο τραγουδιστής αναρρώνει σπίτι του, κανονίζοντας τα νέα επαγγελματικά βήματα του, που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν μια σειρά συναυλιών- αναφέρει η "Espresso"

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share