Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ποιο το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους;

Που έδωσε την επιταγή;

20 Σεπτεμβρίου 2018 17:36
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ποιο το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους;

Που έδωσε την επιταγή;

Από την πρώτη στιγμή ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2, βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στις καμένες περιοχές και βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε τους ανθρώπους που έζησαν την απόλυτη τραγωδία στο Μάτι Αττικής.

Ο ηθοποιός μαζί με τους συνεργάτες τους δημιούργησαν μια φιλανθρωπική σελίδα μέσω της οποίας κατάφεραν να συγκεντρώσουν 14.000 δολάρια για τους πληγέντες!

Τα 6.000 από αυτά δόθηκαν στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τη στιγμή που παραδίδει την επιταγή σε μια μοναχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγχρονο παλάτι: Η εντυπωσιακή βίλα ολυμπιακών διαστάσεων της 33χρονης δικηγόρου στην Εκάλη που δολοφονήθηκε!

"Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν , δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο. Τότε οι συνεργάτες μου από το @greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα ετσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν!

Συγκεντρώσαμε 14.400$ εκ των οποίων τα 6.000 δόθηκαν στο Λύρειο ίδρυμα όπου χωρίς κρατική υποστήριξη φροντίζουν τόσα παιδάκια αλλά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Οι μοναχες είναι πράγματι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και έμπρακτης αγάπης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια και συνεχίζει να μας δείχνει την μετάβαση που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας από το «Εγώ» στο «Εμείς». Τα υπόλοιπα 8.400 μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους ολοσχερώς, όπου μας υπέδειξε ο Δήμαρχος Ραφηνας και οι συνεργάτες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη όλων που βοήθησαν και βοηθούν για να κάνουν την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη", έγραψε στη λεζάντα...

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν , δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο . Τότε οι συνεργάτες μου από το @greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα ετσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν! Συγκεντρώσαμε 14.400$ εκ των οποίων τα 6.000 δόθηκαν στο Λύρειο ίδρυμα όπου χωρίς κρατική υποστήριξη φροντίζουν τόσα παιδάκια αλλά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Οι μοναχες είναι πράγματι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και έμπρακτης αγάπης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια και συνεχίζει να μας δείχνει την μετάβαση που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας από το «Εγώ» στο «Εμείς». Τα υπόλοιπα 8.400 μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους ολοσχερώς, όπου μας υπέδειξε ο Δήμαρχος Ραφηνας και οι συνεργάτες του. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη όλων που βοήθησαν και βοηθούν για να κάνουν την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη . . . . #greece #diaspora #wildfires #greekfires #athens #philanthropy #gofundme #foundation #charity #monastery #monks #greekmonks #christianity #nasos #nasospapargyropoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share