Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Το περιστατικό που προσπαθούμε να κρατήσει μυστικό από την Υβόννη την ώρα του γάμου!

16 Σεπτεμβρίου 2018 11:57
Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους πέρασαν χτες Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ με έναν λαμπερό γάμο που έμεινε στην ιστορία!

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Υβόννη και με το ζευγάρι να ολοκληρώνει έτσι μια ευτυχία χρόνων! Ωστόσο ο γάμος σημαδεύτηκε από ορισμένα γεγονότα που δεν άρεσαν καθόλου στον τραγουδιστής! Αρχικά ήταν η παρουσία των δημοσιογράφων! Σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορούσε να μείνει κρυφό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για την "Μουρμούρα"!

Ο Αντώνης Ρέμος γνώριζε πως δεν μπορούσε να αφήσει από έξω από τον γάμο του τα ΜΜΕ ωστόσο όσα άρχισαν να μουρμουράνε και να γράφονται την ώρα του γάμου έκαναν έξαλλο τον τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα την ώρα της δεξίωσης έφτασαν στα αυτιά του Αντώνη Ρέμου τα σενάρια περί εγκυμοσύνης της Υβόννης Μπόσνιακ, μετά από τις φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλιά που διέρρευσαν στα Μέσα! Ο τραγουδιστής μιλώντας σε στενά του πρόσωπα άρχισε να βρίζει, ενώ προσπαθούμε ταυτόχρονα να κρατήσει μυστικό το όλο περιστατικό από την Υβόννη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Υβόννης!

Όπως και να έχει με την ώρα ο Αντώνης Ρέμος ηρέμησε από τις φήμες και άρχισε να διασκεδάζει και να απολαμβάνει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του! Να ζήσετε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share