Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δέχεται απειλές η Αγγελική Νικολούλη! Τι τρέχει με την δημοσιογράφο;

Ποιος την έβαλε στο στόχαστρο;

14 Σεπτεμβρίου 2018 19:45
Δέχεται απειλές η Αγγελική Νικολούλη! Τι τρέχει με την δημοσιογράφο;

Εδώ και χρόνια ρίχνει "Φως στο Τούνελ"! Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της έχει βρει πολλούς αγνοούμενους και έχει λύσει πολλά μυστήρια!

Χθες το βράδυ βρήκε ακόμα έναν μανιακό δολοφόνο και εκείνος δεν δίστασε να την βάλει στο στόχαστρο του και να την απειλήσει δημόσια.

Αφού ο συγκεκριμένος είδε ότι η Αγγελική δεν... μασάει τότε της ζήτησε χάρη να κάνει τα στραβά μάτια! Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;

Και όμως δεν σας κάνουμε! Χθες το βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του Alpha. Εκεί εντόπισε τον μανιακό δολοφόνο του... "Τατουάζ"! Τι και αν τον ψάχνουν έναν χρόνο τώρα; Η δαιμόνια ρεπόρτερ τον εντόπισε μέσα σε λίγα λεπτά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 38χρονη που τραυματίστηκε στο "Ναυάγιο"

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ενώ αρχικά ήταν... ψύχραιμος αρχικά και την αντιμετώπισε με χαμόγελο, ενώ μόλις η Αγγελική τον... βούτηξε για να απαθανατίσει τη στιγμή με μια φωτογραφία εκείνος έβγαλε το... μαχαίρι που αλείφουν το βούτυρο και την απείλησε!

Η Νικολούλη όμως δεν... πτοήθηκε και το "κλικ" έγινε! Τι να κάνει και ο... μανιακός δολοφόνος της αγαπημένης σειράς του Alpha, είδε πως δεν γλιτώνει και έκανε repost την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη και της ζήτησε χάρη να κάνει τα στραβά μάτια για έναν ακόμα χρόνο!

Οι φωτογραφίες φυσικά αποθεώθηκαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους ενώ όλοι τόνισαν το απίστευτο χιούμορ τόσο της Αγγελικής όσο και του Νίκου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη κίνηση ματ για το Mega: Μεγάλο "μπαμ" στο κανάλι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share