Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρωτας μεγάλος: Η σχέση της Ιωάννας Τούνη με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Full in love!

11 Σεπτεμβρίου 2018 17:49
Έρωτας μεγάλος: Η σχέση της Ιωάννας Τούνη με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Full in love η εκρηκτική παρουσία του My Style Rocks! Εξάλλου όποιος χάνει στα... παιχνίδια κερδίζει στην αγάπη! Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη!

Εδώ και μήνες ψιθυριζόταν πως η περσινή φιναλίστ του reality μόδας του ΣΚΑΪ, είναι ερωτευμένη, τίποτα όμως δεν είχε επιβεβαιώσει.

O φακός του youweekly.gr όμως είναι παντού και φυσικά σας παρουσιάζει τα... πειστήρια της σχέσης της!

Η Ιωάννα το Σάββατο βρέθηκε με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου στο νυχτερινό κέντρο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο Νώντας όλο το βράδυ την είχε αγκαλιά και τη φιλούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση σταθμός: Αυτοί θα χάσουν το δίπλωμα οδήγησης! Και δεν είναι λίγοι...

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και δεν σταμάτησαν να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον της επιτυχίες του τραγουδιστή!

Εκείνη μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης, εκείνος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Φάρο Λαρίσης. Τους τελευταίους μήνες έκανε προετοιμασία με την ομάδα του Παναθηναϊκού για να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στην αθλητική του στέγη για την επόμενη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με το "Λόγω Τιμής": Ποιο κανάλι θα το δείξει τελικά;

Με δεδομένη την επιθυμία της Ιωάννας Τούνη να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, μία μεταγραφή του στην πρωτεύουσα θα αποτελέσει εμπόδιο και θα τους αναγκάσει να κάνουν συχνά ταξίδια για να βλέπουν ο ένας τον άλλον, ωστόσο και οι δύο έχουν την πρόθεση να προσπαθήσουν και να εκμηδενίσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share