Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα: Η παρουσία που εξόργισε το ζευγάρι!

Τρομερό παρασκήνιο από τον γάμο της χρονιάς!

2 Σεπτεμβρίου 2018 13:20
Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα: Η παρουσία που εξόργισε το ζευγάρι!

Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν την πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής του και από το βράδυ του Σαββάτου είναι και επίσημα ζευγάρι!

Το λαμπερό ζευγάρι ξεχώρισε με την εμφάνισή του, η Χριστίνα με το λαμπερό της νυφικό και ο Σάκης με το άκρως εντυπωσιακό κουστούμι του! Ανάμεσα στους καλεσμένους χιλιάδες κόσμος! Απλοί φίλοι ή ακόμα και θαυμαστές! Όμως μια παρουσία ήταν αυτή που δεν άρεσε καθόλου στο ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σίγουρα όταν μιλάμε για τον γάμο της χρονιάς δεν γίνεται να μείνει κρυφό από τα ΜΜΕ! Αυτό το γνώριζαν τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα οπότε δεν μπορούσε να μείνουν έξω από αυτό! Εκείνο ωστόσο που δεν άρεσε καθόλου στο ζευγάρι είναι πως δόθηκε τεράστια έκτασταση στα Μέσα με αποτέλεσμα στον γάμο να δώσει το παρών ο κάθε... άσχετος που όχι απλά δεν γνώριζε προσωπικά ούτε τον γαμπρό ούτε την νύφη αλλά είχε πάρει στην τελετή περισσότερο για ντόρο και κουτσομπολιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου;

Κάθε καρυδιάς καρύδι προσέγγιζε τον Σάκη για μια σέλφι, κυρίως την προηγούμενη μέρα του γάμου, με τον παρουσιαστή να μην αρνείται αλλά σίγουρο η παρουσία του κάθε... άσχετου στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του ήταν κάτι που δεν το ήθελε αλλά καταλάβαινε πως δύσκολα θα μπορούσε να το αποτρέψει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share