Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικονομάκου - Κοντοβά: Υπέρλαμπρες στο πάρτι του Τανιμανίδη και της Μπόμπα!

Όλη η ελληνική showbiz έδωσε το «παρών»

1 Σεπτεμβρίου 2018 11:45
Οικονομάκου - Κοντοβά: Υπέρλαμπρες στο πάρτι του Τανιμανίδη και της Μπόμπα!

Τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, έδωσαν το "παρών" στην σημαντική αυτή ημέρα του ζευγαριού στο κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσαν!

Όλη ελληνική showbiz, κατέφθασε στο πανέμορφο μέρος που έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για να διασκεδάσουν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβπά, νωρίτερα απολάμβαναν τα μπάνια τους στην Σίφνο, ενώ εμφανίστηκαν με τους αγαπημένους, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε ασημί αποχρώσεις, που τόνιζαν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, ενώ δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε τα πέδιλα της, που ολοκληρώνουν άψογα το σύνολο της! Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, φόρεσε ένα τζιν, που το συνδύασε με ένα ροζ πουκάμισο και τα sneakers του, δίνοντας ένα πιο ανάλαφρη νότα στην εμφάνιση του!

Πάμε στην Χριστίνα Κοντοβά! Δεν χρειάζεται συστάσεις όταν μιλάμε γι' αυτή την γυναίκα! Ήταν σικ και θηλυκή- ενώ κυμάνθηκε σε μπλε αποχρώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε στα 49 της γνωστή ηθοποιός!

Η φούστα της απλά εντυπωσιακή- έδινε "φως" σε όλο το σύνολο της και είναι μέσα στις κυρίες που έκαναν από τις πιο ωραίες και αριστοκρατικές εμφανίσεις! Ο αγαπημένος της, Τζώννυ Καλημέρης, φόρεσε ένα μπλε-λιλά πουκάμισο με σκούρο παντελόνι- ενώ έδωσε μια διαφορετική πινελιά με τα sneakers, που επέλεξε να φορέσει!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share