Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - "Έχασα τον αδερφό μου από την κατάχρηση..."

Το σπαρακτικό μήνυμα...

30 Αυγούστου 2018 16:05
Ραγίζει καρδιές πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -

Ράγισε καρδιές με ένα μόνο μήνυμα στο Instagram!


Ο λόγος για τη Ζήνα Κουτσελίνη, που πριν χρόνια έχασε τον αδερφό της, τον Αλέξανδρο και ανήμερα του Αγίου Αλεξάνδρου δημοσίευσε μία φωτογραφία του από την παιδική ηλικία τους!

Η παρουσιάστρια του Star έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξημερώνει η γιορτή σου Αλέξανδρε μου... Δεν είσαι εδώ κι όμως είσαι. Δεν ξαναμαλώσαμε, δεν ξαναήπιες, όμως κάνουμε τόσα πολλά μαζι κι ας είσαι ψηλά...Αδερφέ μου, Αλεκάκι μου, χρόνια πολλά... μη με κοιτάς στραβά, παλεύω ακόμη αδερφέ μου! #alithiesmetizina #mylife»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα τα νέα για Μητρετώδη-Κούκλατζη!

Η ίδια είχε αναφερθεί στην απώλεια του λέγοντας παλαιότερα: «21 Απριλίου γεννήθηκα εγώ. 21 Απριλίου γεννήθηκε ο αδερφός μου. 21 Απριλίου έπεσε ο πατέρας μου μεθυσμένος από το μπαλκόνι. Δύο μήνες μετά απεβίωσε. Ήταν ένα μεγάλο αγκάθι στη ζωή μου και έκανα πάρα πολλά χρόνια να συνέλθω. Ήμουν ένα παιδί που πήγαινα στο γραφείο και δεν ήθελα να μου μιλάει κανένας αλλά ούτε και να με αγγίζει κανένας. ΄Ενιωθα μεγάλη απέχθεια. Τα χρόνια πέρασαν. Τα βρήκα με τον εαυτό μου. Πήγα σε ψυχολόγο. Πάτησα γερά στα πόδια μου. Και εκεί που πάτησα στα πόδια μου, έρχεται η απώλεια του αδερφού μου. Πάλι από το αλκοόλ. Από την κατάχρηση».
Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share