Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πήρε στο κρανίο η Μαρία Κορινθίου! Πώς απάντησε σε follower της στο Instagram

Έδειξε τα... οπίσθιά της!

19 Αυγούστου 2018 19:31
Τα πήρε στο κρανίο η Μαρία Κορινθίου! Πώς απάντησε σε follower της στο Instagram

Οι κόντρες της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram είναι συχνές και έντονες. Ανάμεσα στους φόλοουερς που την εκθειάζουν υπάρχουν και εκείνες που της «την λένε», τόσο για τα κιλά της, όσο και για την επιμονή της να ανεβάζει φωτογραφίες όπου δεν φοράει πολλά… ρούχα.

Μια τέτοια κόντρα είχε σήμερα, με μία ακόλουθο στα insta stories της, όπου είχε ανοίξει διάλογο με τους followers της. Μία απ’ αυτές της έγραψε:

«To μήνυμα που θέλετε να περάσετε: κορίτσια φάτε ανελέητα, δεν πειράζει, είναι λάθος. Η παχυσαρκία δεν είναι υγεία. Ούτε και η αδυναμία φυσικά. Επίσης ούτε το μήνυμα κορίτσια γδυθείτε ανελέητα είναι εντάξει», έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά!

Εξαλλη, η ηθοποιός της απάντησε:

«Τόσο το μυαλό σου, τόση και η αντίληψή σου. Ποιος περνάει γλυκιά μου τέτοια μηνύματα; Και θα έπρεπε να ντρέπεσαι… Μιας λοιπόν και δεν αντιλαμβάνεσαι, το μήνυμα είναι το εξής: AΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ τύπου σαν το δικό σου! Καλή σου μέρα».

Λίγο αργότερα, όμως δεν άντεξε, «ξέφυγε» και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τα… οπίσθιά της και λεζάντα: «To μήνυμα στην αγαπημένη… (με έκανε blocked) ΚISS MY BIG…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πρώην παίκτης του Survivor ανάβει φωτιές για την σχέση Παπαργυρόπουλου - Σαλταφερίδου;

Μόνο που η follower είχε εξαφανιστεί, κάποιοι άλλοι ακόλουθοι έγραψαν ότι διεγράφη ο λογαριασμός της. Όπως και νάχει πάντως η Μαρία Κορινθίου έβγαλε το… άχτι της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share