Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει μωρό και δεν το ξέρει κανείς!

Σε πελάγη ευτυχίας!

19 Αυγούστου 2018 13:50
Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει μωρό και δεν το ξέρει κανείς!

Την καλύτερη περίοδο της ζωή τους διανύει το αγαπημένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα κράταει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα του!

Όπως αναφέρεται στην Real Life, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Κριθαριώτης και η όμορφη αγαπημένη του, η επιχειρηματίας στον χώρο των υπόδυσης Ναστάζια Δαρίβα, αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα στη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Αυγούστου;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αφορμή στάθηκε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής , που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσμα για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τον κοινό τους μέλλον. Ούτε εκεπίνη ούτε ο σύντροφός της δεν διέψευδαν ή επιβεβαίωσαν το οτιδήποτε στο φιλικό τους περιβάλλον. Όπως αποδείχθηκε, ήθελαν να κάνουν τη επίσημη ανακοίνωση πρώτα στον στενό οικογενειακό τους κύκλο και ύστερα να μοιραστούν την χαρά τους με τους φίλους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», η αδερφή του γοητευτικού σχεδιαστή και διάσημη για τις δημιουργίες της στο εξωτερικό , Σήλια Κριθαριώτη, οργάνωσε μια πολύ ζεστή οικογενειακή βραδιά στη βίλα που διαθέτει με τον σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, στο Λαγονήσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 19 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ορίσει το ζευγάρι ημερομηνία γάμου, ενώ είναι άγνωστο το αν οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν την γνωστή συνταγή που ακολουθούν πολλοί ερωτευμένοι τα τελευταία χρόνια, δηλαδή πρώτα πολιτικό γάμο για να αποφευχθεί η γραφειοκρατεία με τη αναγνώριση του μωρού και αργότερα θρησκευτικός γάμος και βάφτιση μαζί.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share