Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πολυτάραχη ζωή του γίνεται βιβλίο με την... υπογραφή της Άντζελας!

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιάνη!

18 Αυγούστου 2018 11:26
Τόλης Βοσκόπουλος: Η πολυτάραχη ζωή του γίνεται βιβλίο με την... υπογραφή της Άντζελας!

Η πολυτάραχη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου γίνεται βιβλίο με την "υπογραφή" της γυναίκας του Άντζελας Γκερέκου!

Ο "άρχοντας" της πίστας έχει ζήσει μυθιστορηματική ζωή η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και σενάριο κινηματογραφικής ταινίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου! - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη είδηση, αφού βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές ζευγάρι κι έχει αναλάβει τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας του "άρχοντα" του ελληνικού πενταγράμμου για τα 60 χρόνια του στο τραγούδι, στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Αυγούστου;

"Γνωρίζω ότι εδώ και πολύ καιρό η Άντζελα συγκεντρώνει υλικό για τη ζωή του Τόλη. Και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γραφτεί αυτό το βιβλίο. Νομίζω πως είναι ο τελευταίος σταρ στην Ελλάδα και ο πιο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης από κάθε άποψη" λέει στην εφημερίδα ο γνωστός δημοσιογράφος και επιτυχημένος συγγραφέας, χωρίς όμως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα που βρίσκεται στα σκαριά, δηλαδή αν ο ίδιος θα έχει την επιμέλεια ή κάποιον άλλο ενεργό ρολό στη συγγραφή της βιογραφίας του τεράστιου Βοσκόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας που παραλίγο να ήταν ένα ακόμα θύμα!

Η συγκυρία

Η συγκυρία για την κυκλοφορία αυτού του βιβλίου δεν θα θα μπορούσε να ήταν πιο ιδανική, καθώς συμπίπτει με τη γιορτή των 60 χρόνων του καλλιτέχνη στο Ηρώδειο αλλά και με τη συμμετοχή του στην αναβίωση του θεατρικού μιούζικαλ "Μαριχουάνα Στοπ"!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share