Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Nusret Gokce: Ο viral χασάπης κάνει διακοπές στη Μύκονο!

Προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος!

16 Αυγούστου 2018 15:33
Nusret Gokce: Ο viral χασάπης κάνει διακοπές στη Μύκονο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ο πιο διάσημος σεφ βρίσκεται στην Ελλάδα!

Η Μύκονος μέσα σε όλο τον "πανζουρλισμό" από Έλληνες και ξένους celebrities που έχει υποδεχθεί, είχε την τιμή να φιλοξενήσει και μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στον χώρο της μαγειρικής...

Ο Nusret Gokce είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της κουζίνας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πανικό στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Η γνωστή κίνηση με το αλάτι μας τον έκανε γνωστό και εδώ στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί από τις πιο viral στιγμές των τελευταίων χρόνων.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη για τον 36χρονο Γιώργο που δεν θα χαμογελάσει ποτέ ξανά!

Ο ίδιος δεν έιναι ασύνδετος με την Ελλάδα, αφού τον έχουμε δει να συμμετέχει στον πρώτο κύκλο του πασίγνωστου ριάλιτι επιβίωσης Survivor, και να "ταίζει" στο στόμα τους Μαχητές κρέας με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει.

Φέτος το καλοκαίρι τον βρίσκουμε στη Μύκονο, να απολαμβάνει τις διακοπές του και να χαλαρώνει κάνοντας βόλτες και μπάνια στο "νησί των Ανέμων". Η αλήθεια είναι προς προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος αλλά δεν τα πολυκαταφέρνει αφού τον αναγνωρίζουν και τρέχουν να να του ζητήσουν αυτόγραφα ή να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το θάνατο νεαρού άνδρα στα βράχια του Φιλοπάππου

Δεν είναι άγνωστο φυσικά ότι ο ίδιος έχει επιλέξει το νησί για την εγκατάσταση του εστιατορίου του, το οποίο σίγουρα θα αναβαθμίσει και το νησί, αλλά και τον ίδιο καθώς η Μύκονος είναι ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός για την εγχώρια και ξένη showbiz.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: «Βόμβα» από το κανάλι! Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

Ο φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε με το μαγιό και τα χαρακτηριστικά γυαλία ηλίου του να χαλαρώνει με φίλους και βόλτες στην παραλία ευδιάθετο και φυσικά με μόνιμο χαμόγελο

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share