Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ράγισε καρδιές η Κατερίνα Λάσπα! Το σπαρακτικό μήνυμα για τις φωτιές

Ένα διαφορετικό μήνυμα για τη γιορτή της Παναγίας!

15 Αυγούστου 2018 17:30
Ράγισε καρδιές η Κατερίνα Λάσπα! Το σπαρακτικό μήνυμα για τις φωτιές

Η παρουσιάστρια, προβληματισμένη για τις φωτιές στην Αττική που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συμπολίτες μας έκανε μια ανάρτηση κόλαφο στο Instagram!

«Χρόνια Πολλά! ***Με την σκέψη καρφωμένη στις ψυχές που έφυγαν στην πρόσφατη
τραγωδία.
Δεν θέλω να φοβάμαι...@keepup
Να μην φοβάμαι όσα η Αγαπη μου δεν φτάνει να ελέγξει ή μπορεί να ανατρέψει.
Γιορταζει η Παναγιά μας.
Η Μητέρα μας.
Και είναι από τις μερες που σκεφτομαι και ξανασκέφτομαι...:ζούμε από θαύμα;
Δεν πεθαίνουν πια άνθρωποι γύρω μας μόνο από αρρώστιες ή ατυχήματα. Πεθαίνουν κατα συρροή από «αρρώστους» στα μυαλά άλλους ανθρώπους.
Άπειρα τα παραδείγματα καθημερινά με ποικιλία και όλα μαζί. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Άνθρωποι που οπλίζουν όπλο στο χέρι τους και βαρανε ανεξέλεγκτα, άλλοι κυκλοφορούν με μαχαίρια στις τσέπες, άλλοι πάλι οδηγούν ξέφρενα φορτηγά και συμπαρασύρουν ανυποψίαστους, άλλοι ζώνονται με εκρηκτικά και παίρνουν μαζί τους αθωες ψυχές ή άλλοι πάλι βάζουν φωτιες για διαφορους λογους αδιαφορωντας για τις απωλειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Τρέλαααααααα!
Και ανάμεσα,παραπλεύρως, μέσα σε όλα αυτά, παιδιά.
Παιδιά που απλά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινες τους βουτιες με την οικογενεια τους, που χειροκροτάνε συμμαθητή τους στη σχολική γιορτή, που πήγαν μια βόλτα για παγωτο με τους φίλους τους, που βρέθηκαν μετά από πολλά παρακάλια στους γονείς σε συναυλία να ξεφαντώσουν...
Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σταματουν να αναπνέουν...
...και κανεις δεν μπορεί να κάνει κάτι. Κανεις. Μαναδες και πατεράδες ανήμποροι απλά παρακολουθούμε ειδησεις, γεγονότα με θύματα αγγέλους, στη φρίκη του «τυχαίου»... Κάθε φορά που ένα παιδί/παιδιά χάνουν τη ζωή τους, «άδικα» !λένε στις ειδήσεις...Μα υπάρχει θάνατος παιδιού που να μην είναι άδικος; Η σκέψη μου καρφώνεται αυτοματως στους γονείς που έμειναν με άδεια χέρια , άδεια αγκαλιά, άδεια καρδιά. Σε εκείνους που δεν είχαν καν την ευκαιρια να αποχαιρετήσουν τα παιδιά τους. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από το να φεύγει το παιδί πριν από τον γονιό. Αυτόν τον πόνο δεν το πας πουθενά. Δεν χωράει πουθενά. Παραμονο ισως στην προσευχή στην Παναγιά.
Κατι τετοιες στιγμές θρηνω βουβά μαζί με εκείνον τον άγνωστο γονιό
Και σφίγγω στην αγκαλιά το παιδί μου, σαν να σφίγγω το δικό του.
Καθε φορά τρεχω στο δωμάτιο και αγκαλιάζω τα κοριτσια μου τόσο σφιχτά...να σιγουρευτούν ότι είμαι εκεί δ» έγραψε στη λεζάντα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share