Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξέσπασε "πόλεμος" για τα μάτια του! Αυτές είναι οι δυο γυναικάρες που τον διεκδικούν...

Ποιες είναι;

14 Αυγούστου 2018 15:42
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξέσπασε

Μάχη για να μπουν στην καρδιά του Νάσου Παπαργυρόπουλου δίνουν δυο γυναικάρες...

Ερωτικές ίντριγκες γίνονται στη Μύκονο και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι! Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Survivor 2, Νάσο Παπαργυρόπουλο και τις δυο κούκλες που τον διεκδικούν!

Ποιες είναι οι δυο καυτές παρουσίες που έχουν βγάλει "μαχαίρια";

Η μία είναι η "δικιά" μας Εύη Σαλταφερίδου, συμπαίκτρια του Νάσου Παπαργυρόπουλου στο παιχνίδι και γυμνάστρια με θανατηφόρο κορμί. Η άλλη είναι η Λίντσει Λόχαν, Αμερικανίδα ηθοποιός με κλαμπ στη Μύκονο και πλέον μόνιμη κάτοικος του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται έντονα φαινόμενα!

Πάμε τώρα στο παρασκήνιο όπως αυτό δημοσιεύεται στο περιοδικό Ciao! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον τελευταίο καιρό,βγαίνει με την Εύη Σαλταφερίδου. Οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για για μια πολύ δεμένη σχέση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού, η Λϊντσει Λόχαν από την πρώτη στιγμή που είδε τον Νάσα Παπαργυρόπουλο, τον "έβαλε στο μάτι" και εξέφρασε τον ενδιαφέρον της γι'αυτόν σε όλους τους φίλους της!

Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει ένα βράδυ που ο ηθοποιός δεν δίστασε να επιδιώξει αμέσως τη γνωριμία μαζί του κάτι που έγινε. Η Λίντσει Λόχαν άφησε να φανεί το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο του και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του περιοδικού ούτε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έμεινε ασυγκίνητος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ANT1: Κι όμως ο Ηλίας Ψινάκης είχε γράψει το σενάριο γνωστής σειράς του καναλιού!

Η σχέση του λοιπόν με την Εύη Σαλταφερίδου, φαίνεται ότι βρίσκεται στα όρια καθώς μετά την αρχική γνωριμία ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις με την Λίντσει Λόχαν, πράγμα φυσικά που έμαθε η Εύη με επακόλουθο καυγάδες και εντάσεις.

"Μάχη" δίνουν λοιπόν οι δυο πανέμορφες γυναίκες για την καρδιά του Νάσου Παπαργυρόπουλου...

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share