Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοφία Βογιατζάκη: Η αποχώρηση από το Epsilon και το viral βίντεο με την Ασλανίδου!

Ανατρεπτική όπως πάντα!

11 Αυγούστου 2018 14:47
Σοφία Βογιατζάκη: Η αποχώρηση από το Epsilon και το viral βίντεο με την Ασλανίδου!

Η Σοφία Βογιατζάκη δε χρειάζεται συστάσεις!


Πάντα ανατρεπτική και με πηγαίο χιούμορ, η ηθοποιός έγινε viral όταν πήρε τη θέση της Μελίνας Ασλανίδου σε συναυλία της!

Συγκεκριμένα η Μελίνα Ασλανίδου, το βράδυ της Τετάρτης, είχε συναυλία στη Γιορτή της Σταφίδας που διοργανώνει ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων! Εκεί λοιπόν αντί για την τραγουδίστρια ανέβηκε η Σοφία Βογιατζάκη η οποία ξεκίνησε να τραγουδά «Αν σ΄αρνηθώ»!

Όμως, λίγο μετά, βγήκε η Μελίνα η οποία είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με την ηθοποιό:
«Τι κάνεις εδώ; Συγγνώμη δεν σε κλείδωσα στην τουαλέτα; Πώς βγήκες; Πότε πρόλαβες και βάφτηκες και ντύθηκες; Όχι ρε γαμώτο! Πάλι αυτή θα την κάνει τη συναυλία;» φώναζε η Σοφία Βογιατζάκη!

«Όταν το Μελινάκι έχει κέφια…και θέλει να σπάσει τη «δηθενιά”και τη σύμβαση μιας κλασσικής έναρξης συναυλίας….έχει αυτές τις ιδεούλες τις φαεινές το τρελοκόριτσο μου!!!!! Το ζήσαμε κι αυτό….!!!!!» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη αναρτώντας το στιγμιότυπο από τη συναυλία. Το μοιράστηκε όμως και η Μελίνα Ασλανίδου στη δική της σελίδα στο facebook:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Η απομόνωση του πατέρα στην Αντίπαρο! Μοναχικές διακοπές για την οικογένεια (Photos)

Η επίσης ανατρεπτική αποχώρηση από το Epsilon

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία Βογιατζάκη σπάει τους κανόνες! Η ίδια είχε αποχωρήσει πριν λίγα χρόνια από την εκπομπή «Γυναίκες» του Epsilon αφήνοντας τη συμφωνία.. μετέωρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ! Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Η Σοφία Βογιατζάκη λοιπόν είχε πει για την αποχώρηση της: «Σε εσάς φάνηκε ξαφνικό, ε; Λογικό... Υπήρχε μια συνεννόηση και μια συζήτηση με το κανάλι. Εγώ το πρώτο πράγμα που “έκλεισα” για το καλοκαίρι ήταν αυτή η εκπομπή στο Epsilon. H συμφωνία αυτή έλεγε ότι μέχρι τέλους Ιουλίου εγώ θα είμαι εκεί. Αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω θεατρική περιοδεία το καλοκαίρι. Μου κάθεται, λοιπόν, η πρόταση για το θέατρο “Χυτήριο” για μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Εγώ ρώτησα τότε αν θα είναι μέσα στην Αθήνα και μου είπαν ναι, αλλά και ότι θα κάναμε κάποιες παραστάσεις εκτός Αθηνών. Αυτό μόλις τελείωνα με την εκπομπή όμως. Ύστερα άρχισαν να μου λένε από το θέατρο ότι θα κάνουμε και κάποιες παραστάσεις εκτός Αθηνών πιο πριν. Εγώ το συζήτησα αυτό με το κανάλι και εξήγησα ότι δεν τα προλαβαίνω όλα, αλλά, όπως ξέρετε, η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι κλείνω μια δουλειά και μετά, αν συμβεί κάτι που θέλω, αφήνω τη δουλειά και φεύγω. Ήμασταν σε συνεννόηση. Και -χτυπάω ξύλο- πάντα είχα απέναντί μου ανθρώπους με κατανόηση. Τότε μου είπαν “Κάν' το και βλέπουμε”. Όταν, όμως, τέθηκε και το ζήτημα “παραστάσεις εκτός Αθηνών” νωρίτερα του τέλους της εκπομπής, άλλαξαν τα πράγματα».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share