Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προκαλεί εγκεφαλικά! Η Κατερίνα Στικούδη στην παραλία με σούπερ εκκεντρική εμφάνιση (photos)

Άφησε άφωνους όσους την είδαν!

8 Αυγούστου 2018 15:52
Προκαλεί εγκεφαλικά! Η Κατερίνα Στικούδη στην παραλία με σούπερ εκκεντρική εμφάνιση (photos)

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στην παραλία άφησε άφωνους όσους την είδαν!

Είναι sexy και ιδιαίτερη και σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Η Κατερίνα αποφάσισε να πάει για πικ νικ στην παραλία με την φίλη της και φυσικά μοίρασε εγκεφαλικά...

Μην απορήσετε γιατί; Δείτε λίγο παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly.gr και θα καταλάβετε γιατί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Πώς από συμπαρουσιάστριες έγιναν δύο...άγνωστες! Αυτός είναι ο λόγος που έπαψαν να έχουν επαφές!

Αυτή τη φορά το Κατερινάκι υπερέβαλε εαυτόν και άφησε άφωνους όσους είχαν την τύχη να την δουν από κοντά στην Βάρκιζα όπου πήγε για πικ νικ με τη φίλη της. Λίγο το σουπερ καυτό μαγιό της, λίγο τα extension υπερπαραγωγή και πολύ το απίστευτο κορμί της, τα εγκεφαλικά "χτύπησαν" τη πόρτα!

Η τραγουδίστρια έσκασε μύτη στην παραλία με funky εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια, φορώντας μαγιό - κόλαση που μόνο εκείνη θα τολμούσε να φορέσει, να το στηρίξει και να της πηγαίνει κιόλας, κρατούσε μια μπύρα στο χέρι και έμοιαζε να συνδυάζει όλα όσα θέλουν οι άντρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στη Νέα Μάκρη: Ξέσπασε φωτιά στην Αγία Μαρίνα!

Η Κατερίνα μαζί με την φίλη της Ελευθερία Ανέστου, έστησαν τις καρεκλίτσες τους στην παραλία, απόλαυσαν τον καυτό ήλιο και την δροσερή τους μπύρα αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους.

Ο φακός του youweekly.gr "τσάκωσε" τις δυο φίλες να παίζουν, να γελάνε, και να... κουτσομπολεύουν λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα να κάνουν το μπάνιο τους. Τα δυο κορίτσια γνωρίζονται πολλά χρόνια και βρήκαν ευκαιρία να κάνουν πικ νικ για να χαλαρώσουν λίγο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες αφού και η Ελευθερία είναι τραγουδίστρια και μάλιστα τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι.

Οι δυο φίλες έβαλαν αντηλιακό για να μην καούν από τον καυτό ήλιο και οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα μάτια τους από πάνω τους. Βέβαια ούτε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr μπορούσε να γυρίσει αλλού και φροντίσαμε να απαθανατίσουμε τις στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην Κρήτη! Πυρκαγιά σε δασική περιοχή

Στις αποκλειστικές αυτές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πρέπει να σας πούμε πως δεν έχουν υποστεί ρετούς και πως αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Κατερίνας Στικούδη! Ψάξαμε και εμείς να βρούμε κάποια ατέλεια για να την τονίσουμε αλλά μάταια! Εχει κορμί... λαμπάδα και εμείς σκάμε από τη ζήλια μας!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share