Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα - Μαρίνα Βερνίκου: Άφησαν τον γάμο να πάνε για...διακοπές! Που βρέθηκε η κάθεμια;

Οι αναρτήσεις στο Instagram...

3 Αυγούστου 2018 17:05
Χριστίνα Μπόμπα - Μαρίνα Βερνίκου: Άφησαν τον γάμο να πάνε για...διακοπές! Που βρέθηκε η κάθεμια;

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου αποφάσισαν να πάρουν ρεπό από τις πυρετώδεις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο και να απολαύσουν τις διακοπές τους!

Και για να λέμε και την αλήθεια ένα brake το χρειάζονται!

Οι δύο φίλες και μέλλουσες κουμπάρες κάνουν ένα διάλειμμα από ό,τι έχει να κάνει σχέση με τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και χαλαρώνουν κάνοντας το μπάνιο τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα και για να χαλαρώσει κάνει τις διακοπές στην Αίγινα, πράγμα που ανακαλύψαμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δημοσίευσή της που εμφανίζεται η ίδια φορώντας ένα μπλε μαγιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο στον βυθό: Αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο αντικείμενο βρέθηκε στον Θερμαϊκό (video)

«Η βακτηριαιμία και τα στοιχεία σήψης, τα οποία ανευρέθησαν στα εξετασθέντα βιολογικά υλικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφενός ολοκληρώνουν την πλήρη Ιατροδικαστική διερεύνηση και αφετέρου αποδίδονται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη σε σχέση με αυτά που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα», αναφέρει η απάντηση της ιατροδικαστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Από την άλλη, η αγαπημένη της φίλη Μαρίνα Βερνίκου, κάνει και αυτή τη διακοπή της από τα καθήκοντα της ως κουμπάρα του μελλόνυμφου ζευγαριού και τη βρίσκουμε στη Μύκονο να χαλαρώνει πάνω σε ένα σκάφος φορώντας ένα κομψό ασπρόμαυρο μαγιό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share