Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η κίνηση του Θοδωρή που μας άφησε "κάγκελο"! (photos)

Απευθείας από το κρεβάτι!

2 Αυγούστου 2018 13:39
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η κίνηση του Θοδωρή που μας άφησε

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παραμένουν τρελά ερωτευμένοι και το δηλώνουν με κάθε τρόπο!

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μας έχει εκδηλώσει πολλές φορές τον έρωτα του, αυτή τη φορά όμως μας άφησε άφωνους με την κίνηση αυτή!

Η γνωστή παρουσιάστρια από τότε που αποσύρθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα ασχολείται ιδιαιτέρως με τα social media όντας πολύ ενεργή και ανεβάζοντας πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη , ενώ και οι δύο έχουν την τάση να εκδηλώνουν τον έρωτα τους δημοσίως με κάθε τρόπο, όμως θα λέγαμε πως αυτή τη φορά το...παράκαναν λίγο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόσος των λεγεωνάριων: Ποια η νόσος που οδήγησε στον θάνατο τον Μάνο Αντώναρο και στην εντατική τον Άκη Σακελλαρίου;

Το ζευγάρι δεν δίστασε να προκαλέσει τις αντιδράσεις των follower του και να μοιραστεί υπερβολικά θα λέγαμε προσωπικές στιγμές του! Στο στιγμιότυπο΄από το Instagram story της Σίσσυς που θα δείτε παρακάτω ο τραγουδιστής αρπάζει χωρίς σκέψη το στήθος της αγαπημένης του και μας αφήνει κάγκελο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!

Εκτός αυτού, παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πρωινό ξύπνημα του ζευγαριού, όπου η ίδια ποζάρει μπροστά στο φακό και ο Θοδωρής είναι ξαπλωμένος (και εξαντλημένος θα λέγαμε!) στο φόντο πίσω.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share