Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από Πάρκινσον! (photo)

O λόγος για τον...

1 Αυγούστου 2018 11:30
Απίστευτη αποκάλυψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από Πάρκινσον! (photo)

Η είδηση για τον αγαπημένο ηθοποιό έπεσε σαν βόμβα!

Σοκαρισμένη δηλώνει η showbiz από το γεγονός ότι ένας από τους πιο διάσημους και λατρεμένους ηθοποιόυς πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο γνωστός ηθοποιός μας έχει τιμήσει με τις ερμηνείες του σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών και η είδηση για την ασθένειά του μας έχει συγκλονίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

Ο λόγος φυσικά για τον Αμερικανό ηθοποιό Άλαν Άλντα, ο οποίος εξομολογήθηκε από μόνος του ότι πάσχει από την εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

O δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αποφάσισα να αποκαλύψω ότι πάσχω από την ασθένεια του Πάρκινσον προκειμένου να ενθαρρύνω και άλλους να δράσουν. Η διάγνωση έγινε πριν από τριάμισι χρόνια, αλλά η ζωή μου είναι γεμάτη. Παίζω σε ταινίες, πραγματοποιώ ομιλίες, κάνω το podcast μου. Αν λάβετε μία τέτοια διάγνωση, συνεχίστε να προχωράτε!"

Επίσης σε δεύτερη ανάρτησή του ανέφερε θέλοντας να δώσει συμβουλές και σε όποιον ά΄λλο πάσχει από τη νόσο: "Κάνω μαθήματα μποξ τρεις φορές την εβδομάδα, παίζω τένις δύο φορές την εβδομάδα και παίρνω ένα χάπι, όλα όσα συστήνει ο γιατρός. Και δεν παθαίνω άνοια. Τουλάχιστον όχι πιο γρήγορα από ό,τι πριν. Ίσως θα έπρεπε να το επαναλάβω. Πραγματικά, είμαι καλά"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Οι φωτογραφίες της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με τον Ηλία Ψινάκη πριν την πυρκαγιά στο Μάτι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share