Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έφτασε στα όρια της η Νάντια Μπουλέ! Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Δείτε τι είπε...

30 Ιουλίου 2018 11:52
Έφτασε στα όρια της η Νάντια Μπουλέ! Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Δείτε τι είπε...

"Μη μου λέτε γι'αυτήν, πού γυρνάει και πού ζει, θέλω να ξεχαστεί..." τραγούδησε ο Στέλιος Κζαντζίδης, δεκαετίες πριν και η Νάντια Μπουλέ συνέπτηξε τους παραπάνω στίχους σε μία και μόνο απάντηση για τον Γρηγγόρτη Αρναούτογλου.

"Θα προτιμούσα σε αυτόν τον άνθρωπο να μην αναφερθούμε καθόλου" είπε η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Live Weekend" στο Νέο Κανάλι όταν ρωτήθηκε αν της έλειψαν η τηλεόραση, οι άνθρωποί της, καθώς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρει η Espresso, όταν μάλιστα, η συμπαρουσιάστρια του Θανάση Πάτρα Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη επέμεινε στην ερώτηση, η Νάντια Μπουλέ επανέλαβε την ατάκα της, θέλοντας να δώσει τέλος σε αυτή την άβολη κουβέντα. Να θυμίσουμε ότι στο μακρίνό παρελθόν η ταλαντούχα Νάντια υπήρξε ζευγάρι με τον παρουσιαστή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν εκείνη πέρασε δοκιμαστικό για την παρουσίαση της εκπομπής του "Όμορφος κόσμος το πρωί" στο Mega, την οποία παρουσίαζε ο Γρηγόρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μαρτυρία για το Μάτι που συγκλονίζει: Πώς γλιτώσαμε από την πυρκαγιά μένοντας μέσα στο σπίτι μας!

Ωστόσο, η σχέση τους δεν ξεκίνησε αμέσως, καθώς και οι δύο ήταν δεσμευμένοι εκείνη την εποχή. Το ειδύλλιό τους άρχισε να...ψήνεται λίγο πριον από τις γιορτές των Χριστουγ΄πεννων του 2008 στον αέρα της εκπομπής.

Από εκείνο το διάστημα και με΄τα οι δυο τους αποφπάσισαν δειλα δειλά να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους και ο έρωτας να γίνεται γνωστός. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις και αποτελούσε κυριάρχο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές σχεδόν καθημερινά, καθ'όλη τη διάρκειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο ποστ της Χρύσας Σπηλιώτη θα σας κάνει να δακρύσετε! (Photo)

Το 2011 η αυλαία αυτού του έρωτας έπεσε οριστικά και οι πρωταγωνιστές ως φαίνεται, ακόμη και τώρα, τόσα χρόνια μετά δεν έχουν αποκαταστήσεις τις σχέσεις τους.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share