Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της! Ο λόγος για την...

"Σπάει" τη σιωπή της!

27 Ιουλίου 2018 13:21
Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της! Ο λόγος για την...

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, είχε σκάσει σαν "βόμβα", με τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, να μην μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από συνταγογραφημένη υπερβολική δόση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!

Ο λόγος για τον Λέτζερ με την γυναίκα του, Ουίλιαμς και την κόρη τους να είναι συγκλονισμένοι! Η ίδια, μίλησε στο "Vanity Fair" για τον γάμο της με τον μουσικό Φιλ Έλβεραμ - αλλά και για τον θάνατο του 2008 του Λέτζερ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο οικόπεδο της φρίκης: "Κουλουριάστηκε και περίμενε τον θάνατο"!

"Δεν εγκατέλειψα ποτέ την ιδέα της αγάπης...Πάντα λέω στη Ματίλντα: «O μπαμπάς σου με αγάπησε προτού κανείς πιστέψει ότι έχω ταλέντο, ότι είμαι όμορφη, προτού έχω όμορφα ρούχα»", είπε η Ουίλιαμς!

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία φορά που πήγα στο ταχυδρομείο και είδα μια επιγραφή αναρτημένη στον τοίχο ζητώντας από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για εμένα και την κόρη μου να πάρει τηλέφωνο σε αυτό τον αριθμό. Την κατέβασα", είπε μεταξύ των άλλων στο περιοδικό!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share