Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έλλη Κοκκίνου: Γιατί δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη;

Τι ισχύει τελικά;

22 Ιουνίου 2018 15:49
Έλλη Κοκκίνου: Γιατί δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη;

Η σχέση της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι απασχόλησε ιδιαίτερα τα lifestyle έντυπα και τις εκπομπές και πάντα ένας παπαράτσι βρισκόταν για να τους απαθανατίσει στις προσωπικές τους στιγμές. Η τραγουδίστρια, που έχει δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση από την περασμένη χρονιά, μίλησε για αυτό και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο χωρισμός, δηλαδή με την αποκάλυψη πέρυσι το καλοκαίρι σε πρωινή εκπομπή, όπου είπαν ότι ο μπασκετμπολίστας σταμάτησε να την ακολουθεί στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor βόμβα: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ!

«Δεν παρακολούθησα τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι των ΜΜΕ, κάτι που αντιμετώπισα ψύχραιμα και στωικά. Έτσι ήμουν και έτσι είμαι. Ποτέ δεν κρύφτηκα, αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να μιλήσω γι’ αυτό και να κάνω δηλώσεις για το χωρισμό. Είναι κάτι προσωπικό. Στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που είτε τα θέλεις είτε όχι. Πολλές φορές οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι κατάλληλες. Το πώς αισθάνθηκα εγώ είναι κάτι που αφορά εμένα, τους φίλους μου και κανέναν άλλο», είπε ανάμεσα σε άλλα η Έλλη Κοκκίνου στο People.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share