Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινεί η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή: «Βρήκα τον τρίτο μου αδερφό μέσω facebook»! (Video)

Μίλησε ανοιχτά και συγκίνησε!

20 Ιουνίου 2018 13:50
Συγκινεί η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή: «Βρήκα τον τρίτο μου αδερφό μέσω facebook»! (Video)

O ίδιος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στο Happy Day και μας εξέπληξε αφού δεν ξέραμε ότι έχει και άλλα αδέρφια πέρα από αυτά που... όλοι γνωρίζαμε!

Ο Άρης Λουμάκης του συγκροτήματος REC μίλησε με τρυφερά λόγια για τη μητέρα του που τον μεγάλωσε, αφού ο πατέρας του επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους όπως είπε!

«Την μητέρα μου την αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου και σαν πατέρας και σαν μάνα! Ο πατέρας μου θεώρησε σωστό όταν ήμασταν μικρά και σε ευαίσθητη ηλικία να μας αφήσει και να τραβήξει τον δρόμο του και ακόμα και τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου: Τελικά δολοφονήθηκε!

Τον τρίτο μου αδερφό τον αναζήτησα και τον βρήκα μέσα από το facebook, ο οποίος είναι από τον ίδιο πατέρα αλλά από άλλη μητέρα.

Δεν ξέρω αν έχω άλλα αδέρφια, ενδεχομένως και να έχω… Δεν έψαξα τον πατέρα μου να τον βρω, δεν με ενδιέφερε. Τον συνάντησα μόνο σε ένα δικαστήριο για διατροφή. Κατηγόρησα πολλές φορές τον εαυτό μου για όλο αυτό.

Η μητέρα μου μας παρότρυνε να γνωρίσουμε τον πατέρα μου, εμάς δεν μας γεννήθηκε ποτέ το συναίσθημα…» είπε και... έμειναν όλοι κάγκελο με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share